Valaki napok óta csengetget fel hozzánk!?
3. napja, napi kétszer, sok percen keresztül valaki csengetget fel hozzánk, amivel eleinte nem foglalkoztam, de most már kezd idegesíteni, zavarni a dolog.
Panelben lakom, futáron, illetve a házmesteren kívül nem szokott senki becsöngetni hozzánk. A házmester is csak abban az esetben, amikor rendelek valamit online és nem vagyok itthon, nem tudom átvenni és beadja a futár hozzá, csakhogy idén kezdtem az egyetemet, online van minden, így folyamatosan itthon vagyok és különben is, a családból senki nem rendelt most semmit.
Valaki reggel és késő délután fele mindig idejön és perceken keresztül nyomja a csengőt. Nem látok egyetlen indokot sem, hogy miért csinálná ezt bárki is, nincs haragosunk, nem vagyunk rosszba igazán senkivel sem.
Mit tudnék csinálni? Már őszintén kezd aggasztani a dolog, arról nem beszélve, hogy két alkalommal felköltötte reggel a családomat, illetve egyszer megzavarta az online órámat is. Ha valakivel esetleg történt már hasonló, hogy vetett véget ennek a helyzetnek?
Ez csak egy példa volt, te ütődött!
Persze, és a rendőrök majd csak úgy elmennek, ha nem vette nekik fel valaki.
Neked meg miért is venném fel, ha nem ismerlek, nem várlak? Idegeskedj csak nyugodtan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!