Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Miskolciak! Miskolc jó hely?...

Miskolciak! Miskolc jó hely? Megéri oda költözni/ott maradni/lakást venni?

Figyelt kérdés

Spóroltam és már van annyi, hogy tudnék venni egy lakást Miskolcon, máshol drágább.

Nehéz Miskolcon kiadni a lakást (azaz vannak magyarok akik keresnek vagy rengeteg a roma? -ettől kicsit tartok)

Az egyetem sok embert vonz oda mint albérlőt?

Könnyű ott eladni lakást vagy a kutyának sem kell?

Vagy inkább ne Miskolcon vegyek lakást?

2020. dec. 10. 12:56
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
85%
Veszélyes hely. Aki szerint nem, az hazudik.
2020. dec. 14. 18:23
 22/24 anonim ***** válasza:
93%

Inkább úgy mondanám, hogy látott szebb napokat. Mostanában tényleg nem a legjobb.

Diósgyőr, az Avas és még a Selyemrét környéke, különösen rossz, illetve kevésbé jó városrészek.

Amik nem rosszak: Szirma, Tapolca, Görömböly, Hejőcsaba, Vörösmarty egy-két része, illetve szerintem a Vologda és a Győri kapu bizonyos részei.

Ami egyáltalán nem jó azok: Újgyőri főtér, Vasgyár, Lyukó, Tiszai, Szondi-telep, Búza tér és a Repülőtér mögötti rész.

Azt vettem észre, hogy Miskolc romló tendenciát mutat sajnos.

2020. dec. 15. 18:40
 23/24 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat! Figyelmesen olvastam, és úgy döntöttem várok még, spórolok másfél-két évig, és megpróbálok inkább Pest megyében befektetési ingatlant venni.
2020. dec. 16. 09:04
 24/24 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem minden magyar település közbiztonsága romlik, de Miskolcé talán az átlagnál jobban, ezért inkább másfelé lenne érdemes nézelődni.
2020. dec. 16. 09:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!