Miskolciak segítségét várom! A Király utca környékéről hogyan lehet eljutni a Mész utcára?
Nem miskolci vagyok, de adok egy tippet. Google maps vagy útvonaltervező. Ha street view, akkor még láthatod az utcákat is. Szerintem ez nem bonyolult...
Avas meg..BAZ megye szokásos hangulata, lehet élni ott, de azért éjszaka nem flangálnék egyedül arra.
Itt meg tudod nézni a pontos címet:
Ezt az útvonalkezelőt használd, bal felül be tudod állítani hogy tömegközlekedés, és utána beírod a címet:
Így:
Legörgetve látod melyik busz megy oda. 14-es.
A 14-eshez meg gyalog mennék a szécsényin, vagy villamossal, a villanyrendőrig, vagy népkertig, ami közelebb van.
Albérletet meg úgy érdemes keresni, hogy mire kell.
Hosszútávra, családdal, dél-kilián.
Ha egyetemista leszel, akkor az egyetemvároshoz közel, vagy petneházi lakótelep.
Ha melózol, akkor a munkahelyhez közel, vagy valami olcsó lyuk az avason, vagy diósgyőr lepukkantabb részén.
A belvárosban javaslok neked albérletet,az avast felejtsd el!!
Milyen lakást keresel?
Én Miskolci vagyok felső-majláthon lakom itt kész lakóparadicsom a környezet, Avasról pont azért jöttünk el mert másképp már rég el cigányosodtam volna én is
Albérletet Bulgárföld-től kezdve Kiliánon át, Felső majláthig érdemes keresni, a város is könnyen elérhető villamossal oda-vissza 3 percre van tőlünk a villamos csomópont
Ha a munkahelyed a belvároshoz közel köt, akkor pedig az Avas első részén érdemes nézelődni, ahol főút halad, bentebb nem éri meg kockáztatni mert ott elég lepukkant emberek élnek
Amit még tudok javasolni hogy panelprogramosított házak között nézelődj mert, jobban megéri :)
21/F
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!:)
Egyetemre megyek, szobát szeretnék bérelni
Akkor valahol a 12-es 14-es busz vonalán érdemes nézelődni.
Tapolcai elágazás, középszer, testvérvárosok, csabai kapu, petneházi bérházak...
Én is most nézek ott albérletet egyetem miatt:D
Melyik karra mész?
Sikerült már lakást találni?
Szia!
Igen, sikerült szerencsére:D
Egészségügyi karos leszek, Te?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!