Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Albérlet közös konyha felosztása?

Albérlet közös konyha felosztása?

Figyelt kérdés
Egy albérletben lakom 4 másik emberrel, van egy konyhánk ami pont arra alkalmas, hogy 1 ember kényelmes főzzön benne. Aki hasonlo helyzetben van, ti ilyenkor megvárjatok amíg a másik végez? A 4bol 3 azt csinálja h odajon meg pluszba és elkezd ő is főzni. Az a furcsa, hogy alapvetően társaságkedvelo vagyok, de főzni jobban szeretek egyedül, amikor tudok gondolkodni meg odakoncentralni. És bevallom kicsit idegesíto amikor a lakótársam is ott tesz vesz meg megkerdezi mit fozok, aztán elindul egy small talk, amihez nekem főzés közben semmi kedvem. Én vagyok az idiota vagy más is szívesebben fozocskezik egyedül? 21L

2020. dec. 7. 22:38
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
78%
Ha meg akarod oldani ezt a problémát, akkor nem létezik más megoldás, mint hogy kommunikálsz velük. Nem fognak bunkónak gondolni, ha megfelelő a hangnem, ha kedves vagy. "Figyeljetek, szerintem kicsi a konyha, nekem kényelmesebb, ha egyedül főzök. Azt szeretném kérni, hogy készítsünk egy beosztást a konyhahasználatra, illetve főzésre. Nagyon kedvellek titeket, de nem tudok a főzésre koncentrálni, ha beszélgetek közben. Ugye nem gond?" Pl. Mi ebben a nehéz?
2020. dec. 8. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!