Albérlet közös konyha felosztása?
Nem akartok együtt főzni? Mármint ugyanazt a kaját több szemelyre, nem pedig mindenki saját magának... Persze nem mindig, de néha jó az ilyen, plusz ugye költséghatékonyabb is.
Ez amúgy nem válasz a kérdésedre, csak úgy eszembe jutott.
De kerdezo, ha nem kommunikalsz veluk, akkor mit varsz? Ezt meg kell beszelni, ezzel nincsen semmi baj, pici konyhank van nekunk is, engem is idegesit ha a parom kozben ott matat, amikor fozok, mert lepni nem lehet olyankor.
Beszelj veluk, biztos megertik.
Nekem is 3 lakótársam van és a hétköznapok során azért furcsa lenne közösen főzni. Ennyire azért nem vagyunk jóban, ilyet a barátokkal és családtagokkal szoktam csak csinálni. Néha amikor sütök palacsintát akkor nekik is szoktam csinálni, de ez kivételes dolog max havonta egyszer.
Én is le szoktam ülni beszélgetni, ha rajta kapom őket a konyhában. Ha ehhez neked nincs kedved, akkor egyenesen meg kell mondanod vagy annyira rossz társaságot kell biztosítanod, hogy elmenjen a kedvük tőled.
Nálunk mondjuk nincs probléma a hellyel, ritkán akarunk egyszerre főzni. Én kicsit random, de jellemzően korán szoktam főzni 4-5 körül, az egyik lakótársam óramű pontossággal főz minden egyes nap fél 6 és 6 között, egy másikuk kicsit később 7-8 között, a harmadikat pedig jó, ha heti egyszer látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!