A kint élő magyarok miért annyira büszkék arra, hogy nem Magyarországon élnek?
@17:00
Most pénz ide vagy oda, nekem már csak a tudat is sokat jelentene, hogy meg tudtam pattanni ebből a gettóból, és úgy szólhatok le a jobbágyoknak hogy nem itt élek. Mert addig tök jogosan kaphatom a kritikát hogy: "Ha nem tetszik el lehet innen menni".
@17:07
De hát ez hogy lehetséges? Hiszen meg mondták itt az oldalon is, Nyíregyházán érettségivel röhögve megkereshető 290ezer.
Csak a magam nevemben beszélek, s ritkán adok hangot a véleményemnek interneten, családi, baráti beszélgetéseim során merül fel, mennyire jobban meg lehet élni itt és félretenni a jövőre, s ezt egyáltalán nem büszkeségből, magyargyűlöletből teszem, valójában rohadtul dühös vagyok és sza*ul érzem magam, hogy a hazámban nem tudok megélni, persze persze, éhen nem haltam otthon se, de rohadtul elegem van abból az életből, hogy állandóan spórolni kell a legkisebb dolgokon is, hogy minden alkalommal a lecseszés menjen ha valaki a családból a tíz forinttal drágább joghurtot vette meg a legolcsóbbnál, az én szüleim nagy patrióták, de az, hogy naponta harmincszor összevesznek azon hogy mennyi melegvíz fogyott el már megint, vagy minek kellett a gyereknek két év után új csizmát venni, az már teljesen negszokott, na én nem ilyen jövőt akarok magamnak.
Igaz, nem Magyarországról költöztem ki külföldre, hanem egy határos országból,de a lényeg ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!