Ti is büszkék vagytok hogy Magyarországon békés a karácsonyi vásár?
Bontsátok le még jobban az országot és még inkább így lesz.
,,tt nálunk legalább nem kell azzal a tudattal vásárolgatni meg forraltborozgatni hogy valami elmebeteg arab legéppisztolyozza a fél vásárt, mert éppen olyanja van."
Csak attól kell tartanod mikor megy be egy cigó, aki szerencsés esetben is csak ellopja mindenet míg nem figyelsz, vagy ki figyel téged és, ha úgy mész egyedül akkor simán kirabol. Tényleg biztonságosabb Magyarország.
"BBKristof nevű felhasználó válasza:
Akkor lennék büszke ha az átlag magyar keresettel tudnál is venni valamit és nem menne el a pénzed tankolásra az odaút miatt."
esetleg menj el dolgozni és akkor lesz pénzed
"Azért én örülök hogy nálunk nem hatalmas betonelemekkel körbekerített géppisztolyos őrökkel tarkított karácsonyi vásárok vannak mint nyugat európában."
Hmmmm... pedig én már láttam betonelemmel díszített, rendőri autóval színesebbé varázsolt karácsonyi vásárt Pesten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!