Akik nem hordanak maszkot az utcán annak szóltak már be?
Figyelt kérdés
Nekem sok öreg szólt már be, hol morgott, hol közvetlenül engem fenyegetett meg. Asztmás vagyok, ebben a ködös, szmogos időben 2 perc alatt meghalnék maszkban.2020. nov. 24. 12:38
11/14 anonim 

válasza:

Én is asztmás vagyok, és engem nem korlátol a lélegzésben. Sokkal jobban zavar, hogy párásodik a szemüvegem, annyira, hogy le kell vegyem.
12/14 anonim 

válasza:

8: Nálunk kötelező az utcán, köztereken. Nem mondom, hogy élvezem, de semmi baj nincs vele. Egy idő után észre se veszem, hogy rajtam van.
13/14 anonim 

válasza:

Őszintén, ha nincs senki a közelemben az utcán akkor én se húzom fel...hüly.eség, amint közeledik egy ember akkor felhúzom, ennyi.
Eddig még senki nem szólt be.
14/14 anonim 

válasza:

Én tegnap elmentem egy idegen településre egy régi barátom meglátogatni.
Erre mit ad isten, otthon hagyom a maszkot, közben ott a város egész területén kötelező a maszk.
De nem szólt be senki ettől függetlenül, nem csak rajtam nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!