Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Akik nem hordanak maszkot az...

Akik nem hordanak maszkot az utcán annak szóltak már be?

Figyelt kérdés
Nekem sok öreg szólt már be, hol morgott, hol közvetlenül engem fenyegetett meg. Asztmás vagyok, ebben a ködös, szmogos időben 2 perc alatt meghalnék maszkban.
2020. nov. 24. 12:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
92%
Én is asztmás vagyok, és engem nem korlátol a lélegzésben. Sokkal jobban zavar, hogy párásodik a szemüvegem, annyira, hogy le kell vegyem.
2020. nov. 24. 13:38
 12/14 anonim ***** válasza:
61%
8: Nálunk kötelező az utcán, köztereken. Nem mondom, hogy élvezem, de semmi baj nincs vele. Egy idő után észre se veszem, hogy rajtam van.
2020. nov. 24. 13:45
 13/14 anonim ***** válasza:

Őszintén, ha nincs senki a közelemben az utcán akkor én se húzom fel...hüly.eség, amint közeledik egy ember akkor felhúzom, ennyi.

Eddig még senki nem szólt be.

2020. nov. 30. 22:11
 14/14 anonim ***** válasza:

Én tegnap elmentem egy idegen településre egy régi barátom meglátogatni.

Erre mit ad isten, otthon hagyom a maszkot, közben ott a város egész területén kötelező a maszk.

De nem szólt be senki ettől függetlenül, nem csak rajtam nem volt.

2020. nov. 30. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!