Hogy hogy csak azok az emberek nem hordanak maszkot (buszon, üzletekben), akiken látszik, hogy az IQ szintjük a béka sgge alatt van?
Én sem azért hordom mert fosok a járványtól, hanem mert kötelező és nem akarok beégni, hogy kivágnak a boltból amiért nincs rajtam. De kb én is megfulladok alatta most az allergiaszezonban.
De igen, nekem is feltűnt, hogy csak egy bizonyos réteg nem hordja. Bár egy 50 kilós nő úgy vágott ki egy ilyen cigányhordát a boltból, hogy csak úgy lestem.
Az igen megint az ostobázik aki kívülről látja az emberek IQ-ját.
Legtöbb ember azért hordja mert mások mit gondolnak ha nincs rajta maszk. De sokan túl sok hírportált olvasnak és megy a pánik.
Van aki mindkettőt leszarja.
Én azért hordom, mert ki van írva a buszon, hogy kötelező, de nem nagyon hiszem, hogy ezen múlik.
Amikor elkezdődött ez az egész, akkor itt a postán a cigányok egymásnak adták a maszkot, mert csak úgy lehetett bemenni a postára és csak 1 volt nekik. Kijött az egyik, a sorban következőbek adta a maszkot. Hát akkor inkább ne is hordja, komolyan. Mindenki jobban jár.
Meg mindenki hetekig hord egy egyszer használatos maszkot. Akkor tényleg jobb, ha fel se veszik.
Szerintem meg pont azok hordják veszettül ott is, ahol nem kötelező, akik birkák.
Én is pontosan tudom, mennyire fölösleges egy sál vagy az a gagyi maszk, amit a legtöbb ember hord, ráadásul hónapokon keresztül ugyanazt. Azért veszem fel csak és kizárólag, hogy ne baxogassanak. A cibbonoknak nincs szégyenérzete általában, ők meg azért nem.
Ebben most én a természetes kiválasztódás előnyét látom megvalósulni, mármint vesszen a hüléje;)
Ne panaszkodj, inkább várd ki a végét s örülj majd:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!