Motorosok miért nyomatják ilyenkor is?
Nem véletlen a kategória.
November van, ilyenkor örülök, hogy ezek a szörnyetegek eltűnnek az utakról tavaszig... erre megint itt ordít a 46-oson a városban.
"A tehergépkocsik, kamionok, munkagépek stb hangja nem zavar ?!"
Azoké nem zavar, mert azok szükségesek, habár a kamionokat sem szeretem túlzottan, mert nemritkán önkényeskednek az úton (ahol mehetne, ott 70-nel totyog, ahol pedig én nem tudok haladni, azért belemászik a seggembe).
A motoros (nem a Simpsonos!) kicsiny országunkban annak a szimbóluma, hogy mekkora igazságtalan egyenlőtlenség van az emberek között, ezért utálom őket.
Ha jól értem neked a kamionok és a teherautók jelenléte is fáj, csak hát ugye nagyobb darabok, azokkal nem érdemes kekeckedni.....
Szóval, maradnak a motorosok, őket mered cinkelni kedvedre.
Gratula!
"ezek a szörnyetegek"
ezt fejtsd ki légyszi, motoros vagyok ("nem a Simpsonos!") hátha megtudok magamról valami újat. Én nem érzem magam szörnyetegnek, nem tudom kinek mivel ártok azzal hogy motorozok és hangos vagyok , bár ennek örülök mert legalább nagyobb eséllyel vesznek észre a vaksi autósok. Még azzal sem gondolom hogy ártok másoknak ha száguldoznék városon kívül mert nagy eséllyel csak magamban teszek kárt.
"erre megint itt ordít" Mi van???
A motoros -bármekkora is a hangja- kb. 5 másodperc alatt elmegy az ablak alatt, után csönd van.
Bezzeg a második emeleti szomszéd az éjszaka közepén csutak részegen vagy egy órán át hőbörög.
Na az, ordítás!
Szóval, ha annyira nagy arc vagy, akkor gyere és a szomszédot hakítsd le!
(ha tudod)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!