Miért nézik le az emberek az AM jogosítvánnyal rendelkező motorosokat?
A közvetlen környezetembe akárhányszor említésre kerül az AM kategória, mindig mondják hogy ők nem tekintik járműnek ezt a kategóriát, mert olyan mint a kerékpár. Miért? Véleményem az, hogy nem egészen így van, mert van pár olyan motor ami képes 90 km/órát menni. Sőt neten láttam olyan videót is ami 110 km/órával ment egy yamaha tzr 50......
Miért alakult ki ez a sztereopítia az emberekbe?
Számomra az is megalázó, hogy ,,segéd" motorkerékpárnak nevezi a jog. Mint ha valami segéd eszköz lenne a műtő asztalon........ Számomra ez diszkriminatív, mert külön csoportba sorolja a rendszámos motrokat. Miért nem hívják motorkerékpárnak mint a többi nagy motrot? Amit észrevettem, hogy az autósok jobban toreráják a nagy motrosokat, mint a kismotrosokat.
Miért alakult ez ki? Sokan vicc tárgyává tekintik mint a kerékpárt.
Nekem kis motor jogsim van, de olyan mint ha kevesebb lennék, mint ha nem érne semmit ez a kategória.
23F
Ennyi idősen felesleges megcsinálni az AM kategóriát.
Csináld meg a B-t és azzal vezethetsz olyan motorkerékpárt amit az AM kategóriás jogosítvánnyal is.
Ha meg nem vonz az autóvezetés akkor csináld meg az A1 kategóriát nagymotorra (bár nem nagyon tudom most, hogy vannak ezek beosztva, de az AM kategóriát 14-15 évesen érdemes megcsinálni)
felénk is lenézik ezt a kategóriát
de itt főként azok miatt akik vezetik, 14 éves kisgyerekek akik minden utcába nyélgázon 80-al száguldoznak és úgy viselkednek mint ha ők istenek lennének
én nem bánnám ha ismerkednek a motorozással csak egy fél decis kis motorral ne tegyenek úgy mintha övék lenne a világ
sokszor meg azért sírok mert látom hogy robogókat enduro sisakban "sportos" üléspozícióban üveghangon bőgetik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!