Miért nézik le az emberek az AM jogosítvánnyal rendelkező motorosokat?
A közvetlen környezetembe akárhányszor említésre kerül az AM kategória, mindig mondják hogy ők nem tekintik járműnek ezt a kategóriát, mert olyan mint a kerékpár. Miért? Véleményem az, hogy nem egészen így van, mert van pár olyan motor ami képes 90 km/órát menni. Sőt neten láttam olyan videót is ami 110 km/órával ment egy yamaha tzr 50......
Miért alakult ki ez a sztereopítia az emberekbe?
Számomra az is megalázó, hogy ,,segéd" motorkerékpárnak nevezi a jog. Mint ha valami segéd eszköz lenne a műtő asztalon........ Számomra ez diszkriminatív, mert külön csoportba sorolja a rendszámos motrokat. Miért nem hívják motorkerékpárnak mint a többi nagy motrot? Amit észrevettem, hogy az autósok jobban toreráják a nagy motrosokat, mint a kismotrosokat.
Miért alakult ez ki? Sokan vicc tárgyává tekintik mint a kerékpárt.
Nekem kis motor jogsim van, de olyan mint ha kevesebb lennék, mint ha nem érne semmit ez a kategória.
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!