Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Aki 5 hónapig nálad lakik, az...

Aki 5 hónapig nálad lakik, az lehet vendég? Aki meg másfél évig, az nem?

Figyelt kérdés

2020. nov. 20. 09:08
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki nálam lakik, az eleve nem vendég. Lakótárs, szobatárs, stb.
2020. nov. 20. 09:15
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy vendég nem lakik nálam. Legfeljebb nálam alszik egy éjszakát.
2020. nov. 20. 09:28
 3/10 anonim ***** válasza:
68%
3 nap a vendégség. Lehetséges, hogy maradhat tovább, de onnét beszáll a költségekbe.
2020. nov. 20. 09:53
 4/10 anonim ***** válasza:
73%

Mi van, merészeltek tőled másfél év után valami hozzájárulást kérni, de bezzeg a harmadannyi ideje ottlevő tesótól meg nem?

Te sem fizettél még 5 hónap után, különben nem kérdezgetnél. Akkor neki mire fel is kéne hamarabb?

2020. nov. 20. 10:09
 5/10 Savlekotő ***** válasza:
50%

Az elején közölni hogy ott a hajléktalanszálló munkás szálló,ott az ajtó,megszoktam kapni hogy bunkó vagyok de nem vagyok se otp automata vörös kereszt,máltai szeretet szolgálat, teher taxi,ingyen motel,szálloda,szálláshely,sorolhatnám.RÁM biztos nem költözne senki másfél évre hogy ezt nem teszem neki világossá hogy én nem a balek rokon vagyok.. Érdekes rólam hamar lekoptak lekopnak a paraziták.

70F

2020. nov. 20. 10:10
 6/10 anonim ***** válasza:
90%
Nem gondolom, savlekötő, hogy olyan sokan akartak önszántukból nálad aludni.
2020. nov. 20. 10:23
 7/10 Savlekotő ***** válasza:
51%

De képzeld akartak ingyen ránk költözni.. Csak nálunk nem divat a parazita púpokat eltartani..

70F

2020. nov. 20. 11:45
 8/10 A kérdező kommentje:

Már több, mint 1,5 millió forintot fizettem+ a kaja és én végzem az összes házimunkát az anyámnál és én is főzök.

Féléve ezt a tesómra is meg kell tennem, aki semmit nem fizet, a kajàt is én főzöm az ő kényes dolgai szerint és én is fizetem.

Anyám szerint ő csak vendég. Én is csak addig költöztem ide, amíg nem találok családi házat a területen megvételre, ő meg addig amíg össze nem költözik a barátnőjével. Nagyon elegem van, ugyanaz van, mint gyerekkorunkban, én szülőszerepben vagyok, ő meg szart sem csinál, a szemetét is kinthagyja az asztalon, nem vagyok rendmániás, de a mosatlan edényei a teraszon is ott vannak bezacskózva, hatalmas a szeméthalmaz a szobájában, ösvény van a kupacok közt! pedig 30 nm.. ha meg nem takarítok el utána is, anyám szól. Ha olyat főzök amit nem eszik, vagy olyat rendelek, akkor szemét vagyok.

Mindezt azért, mert azt mondja max egy évet marad, ő vendég. Én meg hatàrozatlan időre költöztem vissza(de már első héten kellett mindent csinálnom, és néztem is a házakat, de hirtelen megugrottak az árak..)

Csak érdekelt, hogy anyám érvelése a kivételezésre(ami egész gyerekkorunkban megvolt, ugyanez volt, mindent nekem kellett helyette/rá is) megállja e a helyét másoknál.

A ház nagy, nagyon nagy, anyám rengeteget nyafogott, hogy egyedül van, nincs kihez szólnia, meg rengeteget költöttem a házra, meg luxuskajákat eszik, szóval miattam egy szava sem volt, csak mióta problémázok a szemét tesómon(2 évvel fiatalabb)

2020. nov. 20. 19:17
 9/10 Savlekotő ***** válasza:

Költözz külön,te ott egy cseléd balek eltartó vagy. Ha elmész talán észbe kapnak,hogy ideje felnőni tesódnak,vagy cipelje onnantól a hátán anyád aki eddig is hagyta így létezni. Nálam egy hét után repült volna tesód.. Tesód gondolom férfi,vagyis nálam nem férfi az ilyen max parazita. Jól lehúznak.

70F

2020. nov. 20. 19:46
 10/10 anonim ***** válasza:
Koltozz el akar albiba,ahol szobat berelsz. Ott is normalisab ak az idegenek..
2020. nov. 25. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!