Egyesek miért botránkoznak meg a végrehajtás alatt álló házakon és miért hurrogják le azt, aki ilyen ingatlant venne?
#17 #20
Akikről te beszélsz, azok a Nemzeti vagyonkezelőtől kapták a lakásukat, nem az önkormányzattól, de a lényeg stimmel.
Az önkormányzat csak a saját területén "osztogathat" lakásokat, nem másik megyében.
16-os! Nem is kellett több hidd el, ezt kb bejátsza 2* 3x meg ezeket a kis összegeket is mikor rábasszák a házra az már épp elég nem? + Nem fizetett internet is ott virított.
És ha eladja a felét akkor meg ugye beköltözik valaki anyám mellé.. problem solved? Te tudhatnád akkor a legjobban.
Ezt csak ügyvéd tudta volna menteni ha anyám azzal kezdi nem pedig a vh -val próbál egyeztetni.
Sőt mondok jobbat. Elment a ház, tiszta lappal tudott volna induli, hogy nem csak szaros 20 ezer marad a fizujából, letisztult a khr-je, erre valamelyik okoska bank most húzta elő a kalapból, hogy neki 12 éve nyitott bankszámlája annyira lement minúszba h megint vh van és megint a fizuja 50%át vonja amit ugye nem tehetne+ volt oly kedves, mivel öröklés címszó alatt mamám házában tulajdonos beterhelte oda is!. Most anyámat utálja mindenki, mert majd mamám feje felől is el lesz árverezve a ház... De segíteni senki nek segít rajtam kívül kértem keressen ügyvédet kifizetem,de egyelőre semmi, mert fél s inkább fizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!