Miért utálnak engem a szomszédok?
Ott tartok, hogy a szomszédok gyakorlatilag nem is köszönnek nekem, levegőnek néznek.
67 éves vagyok, nyugdíjas, 12 lakásos társasházban lakom. A szomszédaim fiatalok leginkább. A feleségem már meghalt, egyedül élek.
Igazából én megfigyelem a szomszédokat, legalábbis úgy teszek, mint aki megfigyelné őket. Mindezt a saját szórakoztatásom és unaloműzés céljából teszem.
Amikor kint ülök a 2. emeleti erkélyemen, ami egyenesen a parkolóra néz, és látom hogy éppen megjön valamelyik szomszéd, akkor előveszek egy távcsövet és elkezdem nézni őket, illetve előveszek egy noteszfüzetet, és úgy csinálok mintha felírnám hogy ki mikor érkezett meg. Ilyenkor már rázzák a fejüket onnan lentről vagy felkiabálnak valami csúnyát.
Vagy amit most kitaláltam, hogy nálunk a társasházban van jelenleg 1 nő karanténban, és mindig este 22 után viszi ki a szemetet, akkor megy ki, én pedig kirohanok utána kamerával, és úgy csinálok mintha lefényképezném. Utána pedig felnyitom a szemetest, és azt is lefényképezem amit beledobott, mert aki karanténban van, annak dupla szemeteszsákot kell használni, de ő csak egyet használt. Persze megy a kiabálás, pedig nekem van igazam.
Akkor volt olyan, hogy az egyik szomszédom este 11 órakor mosott, én pedig kihívtam rájuk a rendőrséget, névtelen bejelentést tettem, igaz egy kicsit eltúloztam, de kijöttek.
Aha... távcsövet, és nem tudod az okot.
Kamu.
De én viccből csinálom, csak nem esik le nekik, ők komolyan veszik.
Jó a rendőrséggel egy kicsit túllőttem a célon, de ne mosson 11 óra után, ráadásul nem először fordult elő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!