Miskolc tényleg nagyon putris város?
Sziasztok!
Nem megbántani szeretnék senkit a kérdésfeltevéssel, sőt, épp ellenkezőleg, továbbtanulás miatt gondolkozok Miskolcon, de nagyon sok negatív dolgot hallok róla mindenhonnan, ezért kíváncsi lennék olyanok véleményére is, akik ténylegesen ott élnek, tanulnak, dolgoznak, vagy valamikor korábban éltek ott, esetleg csak borsodiak, de ismerősök Miskolcon. Például az egyik tipikus vélemény, amit már több embertől hallottam, hogy nem is csak a kisebbségiekkel van probléma, hanem alapból sok miskolci/borsodi ember ilyen "suttyó", vagy nem annyira civilizált.
Mit gondoltok, tényleg annyira gáz a város? Mennyire élhető? Milyen a közbiztonság? Milyenek az emberek? Kíváncsi vagyok igazából minden tapasztalatra és tanácsra, ami esetleg hasznos lehet számomra.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Én itt élek, de menekülök, amint tudok.
Amit elmondtál, sajnos igaz, itt még a fehér ember is cigányosan viselkedik (pl. cigányosan beszél, öltözködik). Lehet, hogy vannak biztonságos részek, de nem tudsz eljutni egyikről a másikra úgy, hogy ne kelljen átmenned egy veszélyes putris részen.
A közlekedési csomópontok pedig lassan már nappal is veszélyessé válnak.
Szia.
A válaszolók közt úgy látszik rengeteg a lokálpatrióta, akik nem tudnak rosszat mondani a városról-pedig hát be kell valljuk, nem túl jó hely.
Városszerte egyre több a drogos. Még az egyetem környékén is elég sok cigány van (arra járok dolgozni, 29-es busszal).
És itt nem a magyar ember integrálja a cigányt, hanem fordítva- már a legtöbb fehér miskolci is cigáynak vallja magát.
Az Egyetemváros teljesen különálló, közel esik a jobb környékekhez.
Suttyó emberek? Egy 160 ezer fős városról beszélünk + diákok + ingázók az agglomerációból, lehetetlen kijelenteni, hogy jaj, Miskolcon sok a suttyó.
Rajtad múlik, hogy milyen társaságba jársz.
#14!
"az Egyetemváros teljesen különálló, közel esik a jobb környékekhez"
Igaz, hogy nem túl messze vannak a tapolcai luxus-villák, de a közvetlen szomszédok a Csermőke, a Ruzsin, és az Avas-Dél.
Ezek sajnos nagyon messze állnak a "jobb környék" fogalmától. :(
Az Avas sem olyan gázos már, mint a fészekrakók idején... a déli részen egy-két utcát jobb elkerülni, de kb. ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!