Mit lehet tenni egy ilyen idegesítő lakótárs ellen?
21 éves felnőtt emberről van szó. Egy kollégiumi szobában vagyunk és egyszerűen képtelen tekintettel lenni a másikra. Nem érdekli, hogy a másik tanul, pihen vagy alszik Ő ugyan úgy zörög, csörög, csapkodja az ajtókat(lendületből csapja be), lazán felkapcsolja a villanyt, zenét hallgat. Egész nap otthon döglik, mert a fontosabb tárgyakat bukta. Emellett még igénytelen is, ha rajta múlna, a tanévben max 1-szer takarítanánk fel. Nagy kövér és állandóan tömi a fejét-amivel nem lenne gond, ha tudna kultúráltan enni- és közben csámcsog, szürcsöl, cuppog, fingik meg böfög. Ha elmegy bulizni, éjszaka 2-3 felé berobban a szobába és leszarja, hogy alszok, mert Ő most jól érezte magát és részeg.. Múltkor takaríthattam az előszobánakt hajnali 3-kor(miután felkeltett), mert összeokádta. Mióta bejött a fűtési szezon és hideg van állandóan tárva nyitva az ablakunk, mert neki melege van úgy, hogy nyakig be van takarózva vagy kötött pólóban és nadrágban van. Rendszeresen ébredek fel hajnalban, hogy olyan hideg van a szobánkban, mint kint és emiatt kb. folymatosan meg vagyok fázva. Szóvá tettem már többször is kedvesen.. 1-2 napig betartja, utána viszont mintha elfelejtené és leszarja továbbra is. Rajtam kívül van még két lakótársam, akiket szintén leszar, de szerencséjükre Ők a másik szobában laknak és csak a zaj az ami zavarja őket.
Mit tudnék tenni? Kolit nem akarom ott hagyni, mert szeretem, de ez az ember egyszerűen kibírhatatlan. Én alapvetően egy nagyon türelmes és alkalmazkodó ember vagyok, de ez már túl sok. Tavalyi szobatársammal sose, egyszer se volt ilyen probléma, szóval nem hinném hogy velem lenne a baj...Kommunikálást már próbáltam, de nem vált be vagy csak nagyon rövid távon. Öteltek? Tapsztalatok?
Tegyél panaszt és kérj másik szobát.
Egyébként én már rég kivertem volna belőle a szart, az tuti. Nem vagyok egy toleráns, nyugodt természetű ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!