Mernétek Pakson vagy a 30km-es közelében lakni?
Én nem laknék semmi képpen sem.
Bárki bármit mondhat nekem, de szerintem veszélyes😅
Bármikor történhet bármi az atomerőművel és nem szeretnék miatt meghalni. Lehet, hogy most sokan nagyon parásnak gondolnak, de ez van 🤷♀️
Nem mindenkinek jön be az a város, ahol 1 atomerőmű van.
A kérdéshez visszatérve:
Ez a te döntésed. Ha nem parázol miatta, akkor nyugodtan menj, ha meg igen, viszont nagyon bejön a lány, akkor pedig próbálj meg vele egyezkedni.
Mindenesetre sok sikert kívánok nektek!😊
Az ugye meg van, hogy atomerőmű NEM TUD kicsit robbanni.
Amúgy igen sok atomerőmű van a környező országokban is.
Ha bármelyik robban, akkor az egész Európának annyi.
"Bármikor történhet bármi az atomerőművel és nem szeretnék miatt meghalni."
Ebben az esetben költözzél egy másik bolygóra.
Mertem. Ha gebasz van, akkor úgyis mindegy, neked máshol is annyi.
Ettől függetlenül halál unalom az egész "város" (főleg fiataloknak), ez előbb öl meg, mint az erőmű.
Kedves 4 es!
Szerintem azért teljesen más abban a városban lakni, mint mondjuk tőlle 100 km-re.
Kitudja milyen sugárzás van a közelében.
Amúgy a válaszodra visszatérve:
Szívesen költöznék 1 másik bolygóra, csak sajnos még semelyik sem lakható😉
De ha majd az lesz bármelyik is, akkor majd feltétlenül szóljál.
Előre is köszi🤗
Kedves 7-es!
Attól, hogy még megvan a véleményem 1 dologról, az nem azt jelenti, hogy hülye lennék. 😉
Nem kell azért lehülyézni, mert nem egyezik 1 dologban a véleményünk.
Mindenkinek vannak félelmei.
Ez lehet akár a kutyáktól, pókoktól, repüléstől stb.
Én a sugárzástól félek.
Lehet, hogy teljesen biztonságos, viszont én akkor is félek tőlle.
(Lehet valakinek egy kis tacsija is, aki nagyon kedves és aranyos kutyus, ha valaki retteg a kutyáktól, akkor az a kis tacsitól is félni fog.)
Én ezért nem költöznék Paksra.
Én csak leírtam a saját véleményem, amire te a sajátos alpári stílusodban válaszoltál is 😁
Nemtudok sok mindent az atomerőmüvekről és nem is olvasok rolla, (úgy, mint az emberek 99%-léka) és szerintem hülyeség lenne részletesen ilyen dolgokat is tanítani. Most is sok hülyeséget tanulunk a suliban, nem kell még 1-el több.
(Persze kivétel ez alól azok a diákok, akik olyan szakmát/egyéb dolgot tanulnak, amihez ez is szükséges)
Nem mondtam, hogy tiltakozok, csak azt, hogy nem szívlelem.
De amúgy törődjetek bele, hogy ez az én véleményem és inkább a kedves kérdezőnek segítsetek😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!