Dohànyzó alsó szomszédot hogyan toleràlnàtok,ha megkérnétek,hogy legynlen szíves lemenni a hàztól 20 méterre ès ott cigizzen,de nem hajlandó. Kiàll az erkélyre és kb napi 20x ott cigizik. Sose nyissak ablakot? Klíma amitől kicsit cserélődne a levegő attól rosszul vagyok begyulladnak az izületeim(tisztítva van rendszeresen). Napi 20x nem akar lemenni,hogy cigizzen. Nekem meg màr nagyon rossz,hogy a cigifüstben kell élnem,nagyon egészségtelen.
Õ meg otthon minden rágyujtáskor sétáljon le a földszintre?ennyi erõvel mindenki menjen a ház elé bográcsolni mert zavar a kajaszag a lépõben.Ha mindenki kicsit elnézõbb lenne a másikkal nem lenne probléma.
2020. okt. 10. 08:45
2/28 anonim válasza:
Mindenesetre örülj, hogy a párja nem szivarozik, nincs 3 ugatós kutyája, nem bömbölteti a zenét éjjel-nappal, nem flexel szombat reggel, nem üvöltöznek 5-en egész álló nap teli torokból a szomszédban, nem áztat el hetente a felső szomszéd!
2020. okt. 10. 08:47
3/28 anonim válasza:
Én nem csinálok vele semmit, eszembe nem jutna szólni neki hogy a saját lakásában mit hogy csinál, ennyire nem vagyok elszállva magamtól.
2020. okt. 10. 08:50
4/28 anonim válasza:
#3 igen, és a kérdező is azt kéne hogy csinálhasson a saját lakásában amit akar
pl tiszta levegőt lélegezni
bagózzon csak a szomszéd a lakásában, erkélyén, de akkor oldja meg hogy a füst ne menjen be a másik lakásba
2020. okt. 10. 08:55
5/28 anonim válasza:
Nekem meg otthon jogom van ahoz hogy ne azt szagolgassam amit a szomszéd fõzött meg ne a visító gyerekeket kelljen halgatni a lépcsõházban.
2020. okt. 10. 08:58
6/28 anonim válasza:
Csukd be az ablakot.
2020. okt. 10. 08:58
7/28 anonim válasza:
Baszki, ki kell költözni a tanyára. Nálunk azért szólt az egyik lakó, hogy este 10 után ne használjuk a fürdőszobát, mert hallja, ahogy csurog le a víz, és zavarja, nem tud aludni! Ok.
2020. okt. 10. 09:08
8/28 anonim válasza:
Szerencsére nincs ilyen primitív szomszédok, ha lenne valószínűleg elköltöznék, mert ezt én sem tolerálnám. Az a baj, hogy a cigisek nagy része ostoba, úgy sem érti meg, hogy mekkora proli dolgot csinál, látod, a többi bagós is jön ezzel a kamu szöveggel, hogy a saját lakásában azt csinál, amit akar. Nem tudom mit szólnának, ha napi 24 órában flexelnének, ugrálnának, fúrnának mellettük, valószínűleg ők akadnának ki elsőként és habzó szájjal követelnék, hogy hagyják abba. Akinek magától nincs annyi esze, hogy ne cigizzen az erkélyen, annak sajnos hiába mondod, nincs annyi agyi kapacitása, hogy felfogja
2020. okt. 10. 09:16
9/28 anonim válasza:
Te vagy az a prolizgatós a másik (tetkós) kérdésnél is? :D de cuki.
Amúgy mégis mit vártok? Terelgesse úgy a füstöt, hogy másoknak jó legyen? Vagy sétáljon el fél óránként 20 méterre a lakástól? Reális :D
2020. okt. 10. 09:26
10/28 anonim válasza:
A hármas válaszoló vagyok, és jelezném hogy nem dohányzom.
Intelligencia kérdése hogy az ember tolerálni tudja embertársait, vagy sem.
Mivel a törvény kimondja hogy az ember a saját tulajdonában szabadon dohányozhat, innentől kezdve nem tudtok mit tenni, aki nem tudja elfogadni hogy egy társasházban van dohányos, meg ajtócsapkodó, meg ordibálós, meg visító gyerekek, meg olyan aki állandóan fúr, annak egyszerűen nem való a társasház, mert képtelen a közösségi életvitelre. El kell menni egy tanyára ahol 2-3 km-re van a legközelebbi szomszéd, ennyi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!