Ilyen szomszéddal mit lehet tenni?
10 méteren vagyunk szomszédok, de a kerítése elvesz tőlem 10 négyzetmétert. Ki lett mérve, de ő kiszedte a karókat mondván már kétszer meg lett mérve régen és az a helyes.
De a szomszédomat besározta hogy eltették a karókat, pedig ők hozzá sem nyúltak.
Azt is mondta hogy a fia kétszer lenyírta a füvet, majd ha arra járok vigyek egy kis benzint neki. Nem szóltam erre semmit, de nem kértem egyszer sem hogy nyírja le, ők meg nem kérdeztek rá.
Próbálkoznak rendesnek tűnni és nem akarok nyílt "háborút", félrebeszélnek és hazudnak ez teljesen világos. A másik szomszéddal haragban vannak én pedig jól kijövök velük.
Jövő héten húznánk a kerítést. Mit tegyek?
A Földhivatalban kérj útba igazítást. Hivatalos közeg nélkül ne kezd bele az új kerítés lefektetésébe, mert verekedés lesz belőle, beláthatatlan következményekkel.
Ha biztos vagy az igazadban, akkor rendőrt is hívhatsz oda, vagy a Földhivatal egy emberét, vagy mindkettőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!