Szomszédokat hol tudnám feljelenteni ha minden évben az utcán a házam előtt tűzijátékokkal Szilveszter éjszakáján?
Figyelt kérdés
2020. szept. 25. 07:49
11/20 anonim válasza:
Nem korai még ez a kérdés szeptember 25-én?!
12/20 anonim válasza:
Sehol. Dec.31. este 6 és január 1.reggel 6 között legális a tűzijátékozás.
13/20 anonim válasza:
Speiclihivatal telefonszámát keresd ki, amúgy meg kiröhögnének, mivel akkor legálos a dolog.
14/20 anonim válasza:
Az év 365 napjából egyet csak elviselsz tűzijátékozással, nem?! Nyugodtan jelentsd be, kiröhögnek a kapitányságon :D
15/20 anonim válasza:
Mielőtt rohansz feljelenteni, úgy korrekt, ha beszélsz vele. A viszonyotok is jobb lesz (vagy legalább nem rosszabb), meg lehet, hogy jobb belátásra tér.
16/20 anonim válasza:
Halkan megsúgom, hogy szilveszter éjjelén gyakorlatilag bárhol lehet pirotechnikai eszközt használni, nem csak magánterületen. Ugyhogy nincs indok, ami miatt fel tudod jelenteni.
17/20 anonim válasza:
16-os halkan megsúgom neked hogy nem mindenhol lehet pirotechnikai eszközt használni.
18/20 anonim válasza:
17-es. Egész évben lehet kisebb kategóriákat maganteruleten, szilveszterkor közterületen is.
Hol nem lehet?
19/20 anonim válasza:
A kisebb pirotechnikai eszközökre is vonatkoznak szabályok, hogy más házától hány méterre lehet.
Nálunk hiába vagyunk kertes házban, hogyha a szomszéd vagy ha a szemben lakó tűzi játékozna, akkor ha balul sül el valami jobb esetben is az udvarban landolna a tűzijáték, rosszabb esetben betöri az ablakot és kigyulladt a ház.
Nem azt mondtam, hogy nem lehet de vonatkoznak rá szabályok.
20/20 anonim válasza:
19-es.
Így már értem, elbeszéltünk egymás mellett😂.
Természetesen igazad van, előírások jegyzik le ezt is, én félreértettem, és a közterület dolgot magyaráztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!