Szerintetek Bunkóság vagy nem?
Van egy régebbi haverom. Hozzá költöztem de van egy csaj lakótársa kB 1 éve akivel néha ketten össze bújnak, de nincs közöttük semmi.
Kérdeztem a lányt a konyhába mit csinál, ebédet kezd főzni.
Amikor kész az étel,szólítja a haveromat az asztalhoz.Közben mondja hogy "huhh jó sok lett most" Én a szobában maradok,engem nem szólított.
Igaz hogy ők kaja téren ketten úgymond közös háztartásban vannak, de szerintetek nem Bunkóság ha a lány felsem hozza (Főleg hogy kB 10 adag lett) hogy megkináljon belőle csak egy tányérra?
Múltkor pizza partit tartottam, 6 fajta pizzával és együtt ettük meg mindet 3an, amit haverommal fizettünk felesben, nyilván nem kértem pénzt a lánytól. Tehát a lényeg hogy én szóltam hogy van és kér e. Szerintetek Bunkóság hogy megse mukkan hogy megkináljon (nyilván nem ennem meg az egész labossal) vagy nem?
a haverod megbeszelte a csajjal hogy odakoltozol? alberletet, rezsit te is fizetsz ? mert ha nem, vagy az o megkerdezese nelkul kerultel oda, akkor valoszinuleg igy akarja kifejezni a nemtetszeset.
oke hogy a srac lakasa, de akkor is illik megbeszelni az alberlvóovel ha lesz egy plusz fo
vagy csak siman ilyen a termeszete, es nem tehetsz semmit ellene, ignorald
Ez egy paraszt no!
Ne adjal neki pizzat maskor!
Hogy lehet ekkora taplo?
En adtam vna Neked a tesztabol biztos!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!