Szerintetek Bunkóság vagy nem?
Van egy régebbi haverom. Hozzá költöztem de van egy csaj lakótársa kB 1 éve akivel néha ketten össze bújnak, de nincs közöttük semmi.
Kérdeztem a lányt a konyhába mit csinál, ebédet kezd főzni.
Amikor kész az étel,szólítja a haveromat az asztalhoz.Közben mondja hogy "huhh jó sok lett most" Én a szobában maradok,engem nem szólított.
Igaz hogy ők kaja téren ketten úgymond közös háztartásban vannak, de szerintetek nem Bunkóság ha a lány felsem hozza (Főleg hogy kB 10 adag lett) hogy megkináljon belőle csak egy tányérra?
Múltkor pizza partit tartottam, 6 fajta pizzával és együtt ettük meg mindet 3an, amit haverommal fizettünk felesben, nyilván nem kértem pénzt a lánytól. Tehát a lényeg hogy én szóltam hogy van és kér e. Szerintetek Bunkóság hogy megse mukkan hogy megkináljon (nyilván nem ennem meg az egész labossal) vagy nem?
Nem, ők egy háztartáson vannak kaja téren
Nyílván a maradékot elteszik későbbre,mert nem hiszem,hogy a lány minden egyes nap főz.
nem lett volna bunkosag, ha o sem eszik a te altalad (is) kifizetett pizzabol. te miert nem kertel tole penzt?
a legegyszerubb, ha te is ott laksz, akkor minden kiadast (kaja, rendeles stb) fizettek egybe, vagy mindent vesztek kulon es nem kinalgatjatok egymast.
Azt nem írtam hogy ha pl haza megyek, nem mukkank meg, gondolom nincs itthon. Teszek-veszek, be megyek 1 óra után a nappaliba, látom ott ül, nyomogatja a telefonját.Kérdezem: Hát te itthon vagy??
Vagy mikor reggel felkelek, köszönök kérdezem miújság? Hmm, nagyon Semmi.És ennyi. Tehát itt nem velem van a hiba. Sztem.
Most ez kinek a lakása? A haveré, aki kiadja a lánynak egy szobáját?
Lehet zavarja a lányt, hogy ott vagy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!