Szerintetek az elfogadható, hogy a falusi boltban az egyik eladó állandóan kinyerít, de mindig, meg hangosan kibeszél a többi eladónak?
Direkt örülök, ha nincs ott.
Egyszer a hajam miaty alázott meg, de utána is csinálja.. Mi a franc baja van velem. Azt hittem, hogy akkor az a baj, hogy 18 felett anyámmal járok bevásárolni, de akkor is csinálja, ha magam vagyok...
Egyébként nem az van, hogy ha utál is (nem tudom miért, nem ismerem), a boltban akkor is normálisan kell viselkedni?
Valami olyan lehet, mert akkor kezdte, hogy 2 éve egy srác, aki az öccsével jóban van, nekiállt zaklatni. Meg elküldözgette mindenkinek a beszélgetésünket, követett, megfigyelt. Volt, hogy az eladó öccsével, vagy neki az autójával...
De ezért miért kell megalázni engem a boltban, meg kinevetni??
Sajnos nem egyedi az eset, és nem értem, miért... Egy eladónak pont hogy barátságosnak, kedvesnek kellene lennie, és akkor valaki már csak miatta is onnan vásárolna.
Édesapám a piacra járt le anno szombatonként. Ott megkapta, hogy milyen lusta, meg hétalvó, mert miért csak olyankor megy ki, miért nem kel korábban.
Ja, mert talán a munkája miatt csak éjfél-egy körül ér haza? És olyankor az ember nem nagyon pattog kifelé az ágyból hajnalban?
De ha nem is erről lenne szó, neki mi köze hogy ki mikor megy ki? Ő vásárol tőle, pénzt ad neki, miért üldözi el?
Beléptem:
1. kinyerített
2. Odaszólt a kolleganőjének, hogyan nézek már ki, milyen a hajam.
Uyána meg még mondta a magáét még bent voltam, meg párszor még kinevetett...
Jobb a békesség, meg nem akarok veszekedni, ez falun így van sajnos.
Jobban jársz. Itt feljelenteni sem mer senki semmit (bűnügyek, nem ez), mert kiadják, megverik a sarkon és úgyis haveri alapin megy...
"1. kinyerített"
Te figyu, értelmes szavakkal írd már le, bazzeg, mert nem tudjuk értelmezni, mi az hogy kinyerített? Egy ló van a boltban, vagy mi a tököm? 😃
valamit te is szólj vissza, pl bűzlik a szád csukd be
valami megalázót amitől megszégyenül a kollégája előtt
a) Kérdezd meg tőle.
b) Kérd ki a boltvezetőt.
c) Kérd el a panaszkönyvet és írd be az eladó minősíthetetlen viselkedését
Koltozz el videkrol. Ilyen Budapesten nincs vagy mesz masik ezer boltba.
Kibirhatatlan az elet videken. Ott nem mukodik semmi normalisan,mint egy nagyvarosban. Reszvetem.
Kinyerít, az nyilván azt jelenti, hogy kiröhögi az illetőt.
Nos, az eladó egy alpári tajparaszt. Írhatsz panaszt a vásárlok köyvébe, hogy minősíthetetlen stílusban viselkdik az eladó az üzletben.
Értesítheted a munkáltatóját is, vagy ha egyiket sem akarod, esetleg fogyasztóvédőknek jelentheted. És vásárolj máshol.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!