Mit csinálsz egy ilyen szobatárssal?
Egy rossz szobatárs sok mindent elronthat. Nem lenne egyáltalán lehetőséged cserélni? Én ki nem bírnám egy ilyen mellett.
Mivel már végzős vagy lehet ez az egy év még elmegy. Vagy beszélj vele,bár lehet az ilyennel nem lehet kulturáltan kommunikálni.
Neked is jogodban all megmondani nekik, hogy ne nyuljanak a te cuccaidhoz.
A huto polc szerinti felosztasaert meg egyszer halalkodni fogsz.
Hidd el, amikor egy szem almat nem tudsz betenni, mert a “kedves” lakotars telepakolja, akkor azert az ilyen szabalyok eleg jol tudnak jonni.
Azzal, hogy teged nem kedvel, ne foglalkozz, neked sem kotelezo ot szeretni.
Ó, én viccet csinálnék belőle, az tuti. Így:
-Te az ágyadon ülve eszel?
-Ó, átüljek a te ágyadra?
"Na neki az nem jó, mert ha elnegyedeljük az árát, akkor majd konfliktus lesz belőle, hogy ki vigye haza..." Válasz: én szívesen megajándékozlak egy negyed rész használt kukával!
Végzőssel nem hajlandó együtt lakni, csak gólyával? Akkor irány Afrika, kispajtás!
A legjobb duma, mikor éreztetni akarod, hogy nem veszed figyelembe egyáltalán a szabályait, belebeszélést, vélemény-nyilvánításait:
-XY vagyok (a saját nevedet mondod) ennyi és ennyi éves. Tudok dönteni.
vagy ez:
-Ó, biztos elkerülte a figyelmem, de nem emlékszem, hogy tanácsot kértem volna.
Mindkettő bevált nekem.
Kedves Kérdező, tanuld meg elküldeni az embereket a p****ba úgy, hogy várják, hogy indulhassanak! A tartalom legyen éles, a forma pedig édes. Jó tanulást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!