A szobatársam passzív aggresszív már 2 napja, várjak még vele, vagy, megkérdezzem mi a baja?
2 napja, először a haverját hívta át aludni, tegnap meg a haverjához ment át, egész nap bezárkózik a szóbájába és nem szól semmit, kb mint egy durcos 5 éves ( 30 éves most )
Azt megelőzően héten éreztem, hogy valami baja van, csak napi 1-2x nézett ki a szobájából, a haverjaival beszélt
De két napja, kimostam a radiátoron lévő konyharuhákat, köztük többek közt az övét is, erre rákérdezett, hogy ---- "miért tettem?"
- erre én: "megyek mosni úgyis, egyszerűbb ha ezt is kimosom"
- erre ő, nem válaszolt
azóta csinálja ezt, valszeg valami más gondja is van, amihez nincs közöm
Idegesítő, hogy ebben a légtérben kell lennem mikor otthon vagyok és pihenni akarok
26f
"bezárkózik a szóbájába és nem szól semmit"
ez álom lakótárs
azert furcsa, mert eddig mindig akkor csinálta ezeket a dolgokat amikor valamit nem úgy csináltam ahogy azt ő helyesnek látta
az elmúlt egy év alatt sosem csinált ilyet
nincs munkája jelenleg, de ez eddig sem váltott ki belőle az egyik napról a másikra ilyen viselkedést velem szemben
Ne vegyél a viselkedéséről tudomást, akkor nem ér célba a szándéka, hogy büntessen!
Én biztos nem faggatnám, mert vagy bökje ki mi a gondja, vagy maradjon magának! Az ilyen játszmákra nincs kapacitásom, különösen nem egy idegennel.
na rakerdeztem vegul amikor olyan kedvem volt, egy nüansznyi problémát felnagyított hegy nagyságúra, hogy legyen min zsörtölődni
most már világos, hogy van vmi személyes gondja, ez elég erős váltás egy ilyen semmi miatt
köszi a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!