Cigányok költöztek a szomszédodba?
Hát mellettünk is laknak. Vagyis költöztek.lassan 3 éve
Nem egy leanyalom.az utca, a környék okes. A házat olcsón adtak el mert nem épp a legjobb volt. Így sikerült "idejonniuk"
Hangosak. Kiabálnak a gyermekükkel. Ami nem gáz, de más ne hallja már naphosszat.
Ilyen szar dízel autó van ami berreg. Reggel kellemes..
Illetve nincsenek abszolút tekintettel másra.
Pl ma is reggel 7 előtt autót porszívóz. Vasárnap...
Borsod.
Albérletben laknak felettünk, közel 2 éve, de Fb-n láttam múltkor, hogy nyár eleje óta keresnek egy eladó családi házat innen messze.
Igazából az utóbbi pár hónapban kezdtek nagyobb gondok lenni velük, sőt talán már félévről is beszélhetünk. Nagyon hangosak, hupognak, dolgok esnek le állandóan és rettenet hangosan tud lépkedni a csajszi. Mintha sarkon ugrándozna teljes erőből. Ajtókat, ablakokat csapkodnak, a redőnyt is úgy engedik le, hogy kisebb csoda, hogy még nem esett le tokostul. A srác 4-kor kel, és elég nagy hanggal, zajjal jár. A lépcsőházban is lerobog, izomból vágja be a lépcsőházi ajtót, ami az ablakom mellett van közvetlenül.
Minden vasárnap reggel 7 körül porszívóznak, de a robajokból kiindulva valószínű, hogy egy ipari gépeket megszégyenítő készülékük lehet. Maga a porszívózás is olyan hangos, mintha mellettem csinálná, de míg előveszi és visszateszi, szintén nagy hanggal jár és már felismerem az előkészületekből, hogy mi is következik. És ilyenkor mindig neki koccan a csöveknek és az egész ház ezt hallgatja.
A leányzó kisebb tavat csinál a járdán úgy öntöz, de a víz nagyja mégis az ablakomon, a párkányon köt ki. Többször több, mint félórán át hallgattam, ahogy csöpög a párkányra a víz.. volt egy idő, amikor a nagy esőzések után pár órával kezdett el öntözni..
Van két csivavájuk, idegbeteg kutyák, akikkel abszolúte nem bírnak. Acsarognak, ugatnak, hisztiznek, néha már szinte támadnak. Nekik meg az a megoldás, hogy szépen kicsukják őket az erkélyre, a kutyák meg minden mozgásra veszett ugatásba kezdenek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!