Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Lesz-e valami következménye...

Lesz-e valami következménye ennek az incidensnek?

Figyelt kérdés
Két éve költöztem egy társasházba. Mivel egyedül élek és sokat dolgozom, nemigazán van kapcsolatom egyik szomszéddal sem, csupán illedelmesen köszönünk egymásnak. Fölöttem egy félvér roma család lakik, egy kb 10éves gyerekkel. Nem volt eddig gond velük, de mégcsak köszönő viszonyban sem vagyunk. Azt már a legelején észrevettem, hogy a gyerek nagyon tiszteletlen mindenkivel, és elég csintalan. Ma délután jöttem le a lépcsőn, és közben fél percre megálltam a korlát mellett, hogy betegyem a fülhallgatóm. Ekkor fentről szaladt le a gyerek, és hátulről rámförmedt, hogy "takarodj már!". Bőven elfért volna mellettem, ki tudott volna kerülni. Hirtelen felhábirított ez a pimaszság egy 10évestől, és utánna kiáltottam, hogy "anyáddal beszélj így!" Sajnos pár lépéssel a gyerek mögött jöttek a szülők is, akik mindennek a fültanúja voltak. Az apuka agresszívan megindult felém, mikőzben szitkozódott, és 1 centire az arcomtól azt mondta, hogy szerencsém van amiért sietnie kell, de ez még nincs leboxolva.

2020. aug. 19. 21:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Na, érzékeltél valamilyen következményt az eltelt egy hét alatt? Találkoztál velük azóta?
2020. aug. 26. 07:45
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

A 11-es válaszoló által feltett kérdésekre én is várnám a visszajelzést!

Szerintem más fórumozók is kíváncsiak, mi történhetett (vagy nem történt) azóta...?!

2020. aug. 26. 18:11
 13/15 anonim ***** válasza:
52%

Hahó!!!

Úgy tűnik, már nem kapunk választ a kérdésre...

2020. szept. 28. 09:53
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és az érdeklődést. Közel máfél hónap telt el az incidens óta, de nem történt semmi. A lépcsőházban köszönés nélkül megyünk el egymás mellett.
2020. szept. 28. 11:07
 15/15 anonim ***** válasza:
96%
Köszi, hogy megírtad. Ezek szerint csak a pofája volt nagy annak a primitív kancigánynak. Jellemző... Ha nem kezdtek el fölötted bosszúból indokolatlanul dübörögni, akkor tényleg nem jöttél ki rosszul belőle.
2020. szept. 28. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!