Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Szerintetek egy teljesen...

Szerintetek egy teljesen normális fiúnak/férfinak mi a célja azzal, hogy rendszeresen egy fiatal nő háza előtt dekkol kocsival, és azt figyeli, hogy a nő hová megy?

Figyelt kérdés

Továbbá, ha elmegy otthonról, akkor követi.

Most képzeljünk el egy épelméjű embert, aki jóindulatú. Mi a célja ezzel?

2020. aug. 13. 12:50
1 2 3 4 5
 41/45 A kérdező kommentje:
38 Isten megmentene, ha nem mennél utánuk. Engem sem véd meg az értelmi fogyatékosoktól, akiknek nem megy az értő olvasás.
2020. aug. 18. 02:11
 42/45 anonim ***** válasza:
35%
fiuk, ferfiak, kerlek ne csinaljatok ezt !! lehet ti bele se gondoltok, de a lanyoknak, noknek ez baromi ilyeszto, konkretan a molesztalok meg az emberrablok viselkednek igy
2020. szept. 4. 01:38
 43/45 anonim ***** válasza:
84%

Kedves utolsó!

Itt a kérdező követi -mániákusan- a szerencsétlen pasast és nyomoz ki róla mindent!

A pasas meg le se szarja!

2020. szept. 5. 15:33
 44/45 anonim válasza:
38%
Miért véded ilyen vehemensen a pasast? Talán érintett vagy az ügyben? Amúgy nem értem mit izgulsz ennyire, ha nem vagy sáros a dologban. A kérdező már leírta, hogy elmúlt a "veszély", akkor mit vergődsz még itt? Valamit nagyon bizonygatni próbálsz, ahogy látom.
2020. szept. 6. 14:33
 45/45 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem senki nem védi, csak a 2. oldalnyi hiszti után hiteltelenné vált a dolog, hogy ennyire retteg de közben meg ő többet tud a pasiról, segítséget meg véletlenül se akarna kérni. Így már tudod ki hiszi el, hogy bajban van. :DD

2020. szept. 8. 15:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!