Szerintetek egy teljesen normális fiúnak/férfinak mi a célja azzal, hogy rendszeresen egy fiatal nő háza előtt dekkol kocsival, és azt figyeli, hogy a nő hová megy?
Figyelt kérdés
Továbbá, ha elmegy otthonról, akkor követi.
Most képzeljünk el egy épelméjű embert, aki jóindulatú. Mi a célja ezzel?
2020. aug. 13. 12:50
11/45 anonim válasza:
Mit fordítana ellened? Hogy Ő követ TÉGED?
12/45 A kérdező kommentje:
Letagadhatja mondjuk, és bebeszéli másoknak, hogy csak képzelődök, hülye vagyok, ilyenek. Neked még nem volt ilyen tapasztalatod, amikor valakit szembesítettél?
2020. aug. 13. 13:13
13/45 anonim válasza:
Elég érthetetlen a sztori. Mit fordítana ellened ezen?
Amúgy biztos, hogy téged figyel?
14/45 anonim válasza:
Kameráról hallottál már, kedves???
15/45 A kérdező kommentje:
Erről beszéltem. Már itt is van, aki azt feltételezi, hogy valamit rosszul látok, tapasztalok.
2020. aug. 13. 13:15
16/45 anonim válasza:
Videózd le, amikor követ, vagy csak tegyél ki egy kamerát az ablakba vagy rejtett helyre.
Nem, nem volt ilyen. Hál'isten elkerülnek az őrültek.
17/45 A kérdező kommentje:
Rendben, úgy lesz.
2020. aug. 13. 13:18
18/45 anonim válasza:
Nem feltételezek semmit, csak kérdeztem, mert a párom is autószerelő és előfordul hogy valami ház előtt kell dekkolnia egy kocsival, amíg várakozik. Simán lehet félreértés. Meg persze lehet az is hogy nem az, ezért kérdeztem.
19/45 A kérdező kommentje:
Viszont a célt még senki nem írta le. Hogy most ezzel mi a célja? Minek ez a sok infó rólam?
2020. aug. 13. 13:19
20/45 A kérdező kommentje:
A szomszédaimnál nincs semmi dolga, ahogyan nálam se. Amit leírtam, azt úgy tapasztaltam és kész. Nem tudom bizonyítani már.
2020. aug. 13. 13:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!