Ez teljesen normális új lakók esetén vagy titeket is zavarna?
Figyelt kérdés
Egy városba költöztem családi házba. És időnként követnek engem az utcán. Néhány napja, amikor kinyitottam otthon az ablakot, akkor láttam azt, hogy egy autó megállt a ház előtt, benne két férfi ült. Lehettek kb. 20-25 évesek. Az egyikük a házra mutatott, és a másiknak mondta, hogy "itt lakik a csaj". Az ablak nyitva volt, mindent hallottam. A másik csak vigyorogva megjegyezte, hogy "jól van". Egyiket se ismerem. Amikor kint vagyok az udvaron, akkor nagyon durván szinte bámulnak az emberek, mint valami állatkerti állatot, és se köszönni sem visszaköszönni nem képesek. Az egyik szomszédom egy 30 körüli nő, és mindig szitkozódik nekem, hogy fulladjak meg, dögöljek meg. Nem értem, hogy mi ez a "kedves" fogadtatás. Nem ismer engem itt senki.2020. aug. 11. 11:29
11/19 A kérdező kommentje:
Nem írtam még ki ilyen kérdést. Kezeltesd magad te. Minden kérdés mögött már idiótákat látsz.
2020. aug. 11. 11:51
12/19 anonim válasza:
Most jottel ra, hogy milyen kornyekre koltoztel? Nem tajekozodtal elotte? :) Hiba volt!
De ne aggodj csak addig fog tartani amig egy uj lako nem erkezik, onnantol mar nem leszel musoron.
13/19 anonim válasza:
Szerintem egyszer vendegelj meg egy motoros bandat, soha tobbe nem kell majd felned. Jofej motorosokat biztos talalsz valami motoros-talalkozon. Egy bulit kibirsz, megerne.
14/19 A kérdező kommentje:
Nem félek. Nem vagyok egy gyáva, menekülő suttyó. Azt akartam megtudni, hogy más helyeken ez a neveletlenség és a kérdésben bemutatott buta emberek mennyire jellemzőek. Sajnos nem vagyok milliomos, hogy luxi budai villába költözzek. Itt az oldalon pedig sokan hasonló anyagi körülmények között élnek, mint én, ezért tettem fel a kérdést.
2020. aug. 11. 12:17
15/19 Botond1999 válasza:
Vidéken előfordulhat, bár nem tipikus. Javaslom, hogy látogasd meg a szomszédaidat, mutatkozz be nekik (valószínűleg ezt hiányolják), majd néha hívd át őket. Magyarul: barátkozz a helyiekkel. Ha megismernek, változik a hozzáállásuk.
16/19 anonim válasza:
Nem hallottam még ilyenről, nem hangzik túl normálisnak.
17/19 A kérdező kommentje:
Szerintetek valami bűncselekményt akarnak elkövetni? Pl. betörni, megverni, megerőszakolni?
2020. aug. 11. 12:52
18/19 anonim válasza:
Legalább a városnevét leírhatnád, mert ez így egy kicsit hihetetlen.
Mi konkrétan falura költöztünk Budapestről, de semmi ilyen tapasztalatunk nem volt. A lányunknak sem, pedig feltűnő szépség, modellkedett is az egyetem mellett.
A szomszédnőd meg nyilván elmebeteg - a szó legteljesebb értelmében - mert normális emberek még elmaradott, határszéli zsákfaluban sem viselkednek így.
19/19 anonim válasza:
Ez furcsa és ijesztő. Ha szereted a kutyákat, javaslom, mielőbb szerezz be egy-két emberesebb példányt, tanítsd be őket arra, hogy idegentől ne fogadjanak el ételt, és ha van lehetőséged, kiképzésre is járj velük. Plusz egyéb önvédelmi dolgokkal is készülj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!