Félek falun házat venni mert,ha megveszem és később roma szomszédom lenne nehezen tudnám eladni?
Normális,hogy kicsit tartok attól,hogy veszek falun egy házat és később beköltözik egy roma család akkor nehezen és àron alul tudom majd csak eladni?
10 millióm lenne rá kelet-magyarországon.
*A kérdés nem rasszista, nem éppen a cigányok ellen szól,hanem inkább az ellen,hogy a magyarok a későbbiekben megvennék e így is a házat* őszintén!
Sejtem mit szeretne a kérdező, mi is hasonlóképp éltünk gyermekkoromban, csak az egy városhoz csatolt falusias rész volt. Nem nagyon voltak brazilok csak a falu legszélén, még most is jó a lakosösszetétel. Ki lehetett menni játszani és az se volt gond, ha kintmarad a bicaj az udvaron. Ma lehet nem hagynék kint semmit, de nagyszüleinek is nyitott udvara van és soha nem tűnt el semmi. Persze az ilyet ki kell fogni.
Szabolcs melyik részén gondolkodsz? Mert Nyíregyházán Borbányán és Orosan vannak nyugisabb részek, esetleg Nyírpazony, kisebb falvakat nem tudom, de ott tuti több a buckalakó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!