Félek falun házat venni mert,ha megveszem és később roma szomszédom lenne nehezen tudnám eladni?
Normális,hogy kicsit tartok attól,hogy veszek falun egy házat és később beköltözik egy roma család akkor nehezen és àron alul tudom majd csak eladni?
10 millióm lenne rá kelet-magyarországon.
*A kérdés nem rasszista, nem éppen a cigányok ellen szól,hanem inkább az ellen,hogy a magyarok a későbbiekben megvennék e így is a házat* őszintén!
1 vagyok
Érdekes, az hogy éjjel nappal vonyít 100 kutya minden ház előtt az senkit se zavar. Mert a magyar részeken mindig van 600 kutya, mert 2020-ban még mindig csak azzal lehet védeni a házat. Sok ilyen környéket láttam már, nem is laknék olyan helyen.
Azt meg elhiszem hogy a cigányok mellett nem lehet élni. Én még a cigány falvak környékére se megyek.
De ettől függetlenül ez csak burkolt cigányozás.
hogy a magyarok a későbbiekben megvennék e így is a házat* őszintén!
Nem fogjak. Tudok elado hazat megyeszekhelytol 15 percre, felaron hirdetik, senkinek se kell.
Telket hasonloan, a tulaj nagyon olcson adna, a mellette lako naplopo cigany nem kotne bele minden lehetseges vasarloba.
Egyetlen eselyed cigoknak eladni kesobbiekben.
De ne hidd hogy csak falun gond, kozeli rokon tombhazban alul is felul is brazilokkal van megaldva.
Lehet érdemesebb lenne azt a 10 milliót önerőnek felhasználni, s hitelben gondolkodva egy jobb környéken házat venni.
Ott is megvan a kockázat, hogy kifogsz "brazilokat", de jobb környékre nehezebben tud bejutni a putris változat belőlük.
Szomorú vagyok sajnos,hogy ilyen vilàgot èlünk,nekem màr az is elég lenne,ha egy nyugodt faluba tudnék házat venni és felnevelni a gyerekeket.
A munkàba járáshoz tartozó ingázást is bevàllalnànk,de így sajnos félek nem lesz szép jövőjük a gyermekeinknek.
Ugyanakkor a fizetésről nem is beszélve,lehet jobb lenne külföldön albérletbe szerencsèt próbàlni,de így családostul elèg nehéz dolog.
Én csak annyit akarok,hogy nyugodt környezetbe,feltudjanak nevelkedni a gyerekek és sötétedès után se kelljen félteni kiengedni őket az utcába.
Köszönöm az értelmes válaszokat! Fontolóra veszünk egy két ötletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!