Mekkora ingatlan amit egyedülállóként még nem teher fenntartani?
Elég értelmetlen a "mekkora" kérdés.
Hiszen nem mindegy, hogy panel, kertesház, milyen állapotú. Egy sokkal nagyobb, de modern ház rezsije nem feltétlenül több mint egy kisebb panelé ahol meg fizetsz ha fűtenek ha nem.
Vagy magadnak vágod, hordod a fát az sok pénzbeli megtakarítás, de mellette sok a melód vele.
Én amondó vagyok, 35-40 nm-en már egyedülállóként el lehet lenni. Nekem is ami fontos, hogy legyen legalább 1,5 szoba, egyrészt van hova pakolni a kacatokat, ha jönnek. Másrészt el lehet szállásolni ismerőst, családtagot.
Nem akarok elszállásolni senkit.
Még egyenlőre nem aktuális a vásárlás.
Nem Budapestről lenne szó.
Persze értem mit írsz utolsó.
De én úgy értem hogy a lehető legkevesebbet szeretném lakhatásra költeni, tehát kicsi legyen a fenntartási költség ugyanakkor életminőségem ne szenvedjen kárt
9 * fűtés pedig nagyon drága lehet minél nagyobb m2 tudtommal.
A fűtés akkor drága, ha egy elavult, öreg kazán adja a meleget.
Ha egy újat veszel, az bőséggel behozza az árat.Már ha a lakás olyan, hogy tudsz variálni a fűtéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!