Házkeresés egyedülállóként, melyik környéket javasolnád?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Költözés előtt állok és épp az új otthont keresem egyedülállóként. Főleg sorházban, ikerházban gondolkozom, de főként az érdekelne, hogy melyik kerület/környék lenne jó választás, ha szempont, hogy az utazás könnyen megoldott legyen (ergo hamat bent tudjak lenni a belvárosban BKV-val), viszonylag nyugis környéken (ez alatt azt értem, hogy ne olyan legyen ahol vágni lehet a csendet, de ne is kelljen mondjuk esti hazamenetelkor a hátam mögé sandítani folyamatosan). Eddig főleg a XIV., XVI., X., XIX. kerületeket néztem. Előre is köszönöm a javaslatokat.2016. jan. 15. 11:08
1/4 anonim válasza:
Egyedulallokent hazat? Budapesten? Van erre kb. 40 milliod? Es ha van, ugyan miert BKV-ban gondolkozol?
Picit irrealisnak erzem az egesz felvetest, jo lenne tudni mennyi penzt tudsz erre raszanni, nagysagrendileg milyen jovedelmed van, amibol fenn is tudod tartani a hazat, milyen idotavban gondolkozol, stb. stb.
2/4 anonim válasza:
Budapesten? Ahol a telkek ára 30-40 millió, ház nélkül?
Én nemrég adtam el egy rossz házat (kertvárosban), telekárban, 25 millióért.
Ahol esetleg lehet esélyed, azok a külső kerületek kertvárosai, pl. Békásmegyer-Ófalu, felújtott kisebb házakkal. De még inkább kint az agglomerációban, pl. Szentendre, Vác és kisebb települések. Ott van 14-18 millióért kisebb családi ház (50-60 m2) telekkel, összközművesek is.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de a kérdés a környékfelmérésre vonatkozik, főleg azoktól akik esetleg ezekben a kerületekben élnek, nem arra, hogy milyen ingatlant/mit lehet most kapni/belevágjak e.
2016. jan. 15. 14:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!