Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » A feleségem délelőtt a szomszé...

A feleségem délelőtt a szomszédokkal beszélgetett a kerítésnél. Én is kimentem és odamentem hozzájuk dumálni pólóban, fecskében. Miért nem tetszett ez a feleségemnek?

Figyelt kérdés
Amikor bejöttünk a házba, azt mondta, majd lesült a képről a bőr, hogy én végig pólóban és alul csak fecskében álldogáltam ott. De mi ezzel a baj? A szomszéd srácon ugyan rövidnadrág volt, de alig volt hosszabb 10 centivel az én fecskémnél. Nem mindegy az a 10 centis sáv?

2020. júl. 11. 16:12
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
Lehet hogy cikinek érezte
2020. aug. 4. 23:50
 42/42 anonim válasza:
48%

“Igen, a női mell SZEXTÁRGY. A szexuális vágy tárgya, a szexuális inger kiváltója. Miért? Mi más a női mell? Mi más lenne a szerepe?“

Te aztán egyszerű vagy. A női mell fő szerepe az utódok táplálása. Az ilyen tajparasztok miatt nem lehet nyugodtan nyilvánosan szoptatni, vagy rossz tekintetek elkerülése nélkül monokinizni a tengernél. Mindent túlszexualizálnak.

Elmondom, a női mell le volt tojjantva addig, amíg fel nem egyenesedett az ember. Kb annyira “szextárgy”, mint a férfi arcszőrzet, hisz mindkettő másodlagos nemi jelleg.

2022. máj. 26. 12:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!