Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » A feleségem délelőtt a szomszé...

A feleségem délelőtt a szomszédokkal beszélgetett a kerítésnél. Én is kimentem és odamentem hozzájuk dumálni pólóban, fecskében. Miért nem tetszett ez a feleségemnek?

Figyelt kérdés
Amikor bejöttünk a házba, azt mondta, majd lesült a képről a bőr, hogy én végig pólóban és alul csak fecskében álldogáltam ott. De mi ezzel a baj? A szomszéd srácon ugyan rövidnadrág volt, de alig volt hosszabb 10 centivel az én fecskémnél. Nem mindegy az a 10 centis sáv?

2020. júl. 11. 16:12
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:
Nem akarok velük dicsekedni, de ha már szóba jött, nem tagadom le, hogy szexik. Ennyi. És nem fogom őket véka alá rejtegetni, nem fogok se csadorba, se burkába öltözni (férfi létemre), hogy a feleségem szívecskéje megnyugodjon.
2020. júl. 11. 20:07
 22/42 anonim ***** válasza:
60%
Kérdező, az rendben van, hogy te élvezted a szitut, de az is rendben van, hogy a feleséged szemérmes. Ha szereted őt, akkor nem célod, hogy őt kellemetlen szituációba hozzad, ami bosszúságra és féltékenységre adhat okot, inkább felkapsz egy rövid gatyát. Egyébként minek mentél oda, fontoskodni, vagy mutogatni magad?
2020. júl. 11. 20:11
 23/42 A kérdező kommentje:
Nem magamutogatásból mentem oda, hanem kedvem volt beszélgetni. Kommunikálni.
2020. júl. 11. 20:17
 24/42 anonim ***** válasza:
97%
Ha a feleségem meztelenül, vagy tangában napozna, én elvárnám tőle, hogy vegyen fel valamit, mielőtt a szomszédokkal neki áll trécselni. Fordítva is igaz.
2020. júl. 11. 20:25
 25/42 A kérdező kommentje:
Az európai kultúrában a női mell SZEXTÁRGY. A férfiak combja viszont nem SZEXTÁRGY. Azt nem kell takargatni. Melltartó van, combtartó nincs. A strandon a nők befedik a mellüket, a férfiak viszont nem fedik be a combjukat. Ennyi.
2020. júl. 11. 20:27
 26/42 anonim ***** válasza:
83%

Szextárgy?

Baaszd meg magad.

2020. júl. 11. 20:54
 27/42 A kérdező kommentje:
Igen, a női mell SZEXTÁRGY. A szexuális vágy tárgya, a szexuális inger kiváltója. Miért? Mi más a női mell? Mi más lenne a szerepe?
2020. júl. 11. 20:58
 28/42 anonim ***** válasza:
69%
Nem a combod a probléma, hanem egyrészt, hogy fehérneműben csatlakoztál egy beszélgető társasághoz, akik nem fehérneműben voltak, másrészt, hogy itt keresel igazolást a visrlkedésedre, ahelyett, hogy a feleséged érzelmeivel foglalkoznál, és próbálnád megérteni! Az lenne a helyénvaló, ha a feleséged véleménye fontosabb lenne számodra, mint a GyK. felhasználók vagy a szomszédok véleménye. Szép estét!
2020. júl. 11. 21:06
 29/42 A kérdező kommentje:
A szomszéd srácon egy kb. 25 cm hosszú, éppen fenék alá érő rövidnadrág volt, felül meg semmi, csak mellizom. A szomszéd csajon egy kétrészes bikini volt. Én mivel lógtam ki ebből a társaságból? A pólómmal és a fecskémmel?
2020. júl. 11. 22:31
 30/42 anonim ***** válasza:
90%

jézusom :D szerintem beszéld meg ezt a feleségeddel és hagyj ki minket ebből mert komolyan már nekem kellemetlen hogy mennyire ostoba és beképzelt vagy :D

"A szomszéd srácon egy kb. 25 cm hosszú, éppen fenék alá érő rövidnadrág volt, felül meg semmi, csak mellizom."

Neked nincs mellizmod, mi? Gondolom ez bánt téged :D

2020. júl. 12. 12:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!