Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » A feleségem délelőtt a szomszé...

A feleségem délelőtt a szomszédokkal beszélgetett a kerítésnél. Én is kimentem és odamentem hozzájuk dumálni pólóban, fecskében. Miért nem tetszett ez a feleségemnek?

Figyelt kérdés
Amikor bejöttünk a házba, azt mondta, majd lesült a képről a bőr, hogy én végig pólóban és alul csak fecskében álldogáltam ott. De mi ezzel a baj? A szomszéd srácon ugyan rövidnadrág volt, de alig volt hosszabb 10 centivel az én fecskémnél. Nem mindegy az a 10 centis sáv?

2020. júl. 11. 16:12
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
89%
Igazából a viselkedésed alapján egyáltalán nem meglepő, hogy nem érted, hogy a feleségednek miért volt kellemetlen amit csináltál.
2020. júl. 11. 18:23
 12/42 anonim ***** válasza:
16%

" A szomszéd srácon ugyan rövidnadrág volt,"

A gatyád csupán egy nevetséges ürügy volt, ha amúgy is abban voltál otthon egész nap.

A valódi baja az volt az asszonynak, hogy "jópofizott" a szomszéd sráccal és te ezt megzavartad azzal, hogy odamantél.

2020. júl. 11. 18:44
 13/42 anonim ***** válasza:
96%

Az udvarodban nyugodtan lehetsz meztelenül is, csak ha oda mész beszélgetni a kerítéshez a szomszédokkal, akkor kvázi társaságba kerülsz, és illik az alkalomhoz illóen felöltözni, ami jelen esetben egy rövid gatya.

A fehérnemű és a fürdőruha között a mi kultúrákban óriási a különbség.

2020. júl. 11. 19:31
 14/42 anonim ***** válasza:
12%

Azért elképzelem ezt:D

Kint vagy,napozol a kertedben,erre a szomszéd kiabál neked,vagy látod,hogy a feleséged beszélget,és mielőtt odamész hozzájuk,bemész a házba felöltözni:d

Nagyon életszerű.

2020. júl. 11. 19:33
 15/42 anonim ***** válasza:
#14-es, most képzeld el ugyanazt meztelenül!
2020. júl. 11. 19:45
 16/42 anonim ***** válasza:
3%

A meztelen az teljesen más.

Ha a kertedben napozol,akkor az olyan,mintha a strandon lennél.

Mondjuk én már olyan kérdést is láttam,ami szerint még a short nadrág is túl kihívó egy férfinek:D

2020. júl. 11. 19:48
 17/42 A kérdező kommentje:
Ja igen, ez volt az egyik érv, hogy a szomszéd felesége végig a combjaimat bámulta. Tehetek én arról, hogy jó combjaim vannak? A feleségem szerint térdgatyát kellett volna húznom, hogy ne legyen kint a combom, és ne lehessen sejteni a csomagom formáját.
2020. júl. 11. 19:51
 18/42 anonim ***** válasza:
29%

Hát,van,akinek nadrágon keresztül is látszik.

Mondjuk ezzel az erővel akkor a nők se vegyenek fel feszülős felsőt,mert abban meg a mell formája látszik.

Amúgy mit kell szégyellni a combon?

Inkább örülne neki,ha a lábadat bámulta.

2020. júl. 11. 19:54
 19/42 A kérdező kommentje:
Azt mondja a feleségem, hogy a combom intim testrész, csak őrá tartozik, más nő nem láthatja, más nőnek ne "mutogassam".
2020. júl. 11. 19:57
 20/42 anonim ***** válasza:
85%
Na legalább kiderült hogy csak azért tetted ki ezt a kérdést hogy dicsekedhess a jó combjaiddal :D
2020. júl. 11. 20:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!