A feleségem délelőtt a szomszédokkal beszélgetett a kerítésnél. Én is kimentem és odamentem hozzájuk dumálni pólóban, fecskében. Miért nem tetszett ez a feleségemnek?
" A szomszéd srácon ugyan rövidnadrág volt,"
A gatyád csupán egy nevetséges ürügy volt, ha amúgy is abban voltál otthon egész nap.
A valódi baja az volt az asszonynak, hogy "jópofizott" a szomszéd sráccal és te ezt megzavartad azzal, hogy odamantél.
Az udvarodban nyugodtan lehetsz meztelenül is, csak ha oda mész beszélgetni a kerítéshez a szomszédokkal, akkor kvázi társaságba kerülsz, és illik az alkalomhoz illóen felöltözni, ami jelen esetben egy rövid gatya.
A fehérnemű és a fürdőruha között a mi kultúrákban óriási a különbség.
Azért elképzelem ezt:D
Kint vagy,napozol a kertedben,erre a szomszéd kiabál neked,vagy látod,hogy a feleséged beszélget,és mielőtt odamész hozzájuk,bemész a házba felöltözni:d
Nagyon életszerű.
A meztelen az teljesen más.
Ha a kertedben napozol,akkor az olyan,mintha a strandon lennél.
Mondjuk én már olyan kérdést is láttam,ami szerint még a short nadrág is túl kihívó egy férfinek:D
Hát,van,akinek nadrágon keresztül is látszik.
Mondjuk ezzel az erővel akkor a nők se vegyenek fel feszülős felsőt,mert abban meg a mell formája látszik.
Amúgy mit kell szégyellni a combon?
Inkább örülne neki,ha a lábadat bámulta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!