Legyetek objektívek, ha minden lehetõsègetek adott lenne, itt maradnátok Magyarországon, vagy elköltöznétek mas idegen országba?
Figyelt kérdés
Az ország neve nem releváns, Angliához hasonló, viszont ott nem dolgozhatnátok a szakmátokban, hanem takarítanátok, pincérkednétek vagy pultosoknak kellene álljatok, egyetemi végzettséggel.
Viszont pénzetek, nyelvtudásotok es minden fontos tényezõ adott lenne az ottléthez.
2020. júl. 8. 22:40
11/13 anonim válasza:
Most 35 évesen már nem mennék, érettségi után vagy főiskolás koromban mentem volna, de akkor nem volt lehetőségem. Most meg már a szakmámban dolgozom, amit szeretek is, és jól is keresek vele.
12/13 anonim válasza:
Kamionsofőr vagyok szóval helyfüggetlenül mindenhol a "szakmámban" tudnék dolgozni.
DE!
Magyarországon már mindent megteremtettem magamnak, szóval nem kezdeném elölről ehy másik országban.
13/13 anonim válasza:
Maradnék.
Ha viszont mégis elmennék, akkor semmiképp sem nyugatra, hanem Oroszországba, Japánba, esetleg Kínába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!