Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » A mostani fiatalok nagy része...

A mostani fiatalok nagy része a szülei házában lakik 30 évesen is.De hol fognak lakni a mostani fiatalok gyerekei 30 évesen?

Figyelt kérdés
Nehéz kirepülni a családi fészekből,az okokat mindannyian ismerjük.Alacsony fizetések,munkanélküliség,magas ingatlanárak.A mostani 30 évesek abból a szempontból szerencsések,hogy a szüleik a Kádár rendszerben könnyebben jutottak saját lakáshoz mint mi most.A lényeg,hogy egy most 30-40 évesnek nem muszáj albérletben laknia,nagy részük nem is tudná fizetni,ellaknak a szüleik lakásában,amit a Kádár rendszerben kaptak.De a mostani fiatalok gyerekei hol fognak lakni?Nagyszülők,szülők,unokák,dédunokák mind a nagyszülők lakásában fognak lakni?És csak azért nem hajléktalan szállón mert Kádár ideje alatt a szocializmusban könnyebb volt lakáshoz jutni?

2020. jún. 29. 21:14
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
19%

Képzeld, én két évet voltam kint és sikerült venni lakást.

Hűha!

Nyomorékok vagytok, ez veletek a baj.

400-500 ezret keresnek itthon is már az emberek, egy szar 20 millának 4 milla az önereje.

Ha ennyit nem tudsz összerakni, akkor nem az országgal van a gond.

16 Milla meg kb 90 ezer törlesztő, olcsóbb, mint az albi?

2020. jún. 29. 22:34
 22/38 A kérdező kommentje:
#21 sorold már azokat a munkaköröket ahol havi 400-500 nettót fizetnek havonta.A legtöbb ember akit ismerek havi nettó 150-200 at visz haza.Hol élsz Te?
2020. jún. 29. 22:39
 23/38 anonim ***** válasza:
91%

Budapesten az átlagbér 300 ezer, a medián annyi sincs. Az ország többi részén még annyi sem.

De persze aki nem keress 500 ezret a kisebbség,nyomorék,életképtelen.

Nem megyünk rabszolgának albérletben illetve nem adósítjuk el magunkat,otthon gyüjtünk szülöknél,ez van

2020. jún. 29. 22:39
 24/38 anonim ***** válasza:
0%

Szakmunkák, gépkezelők, kozmetikusok, pincérek, pékek stb.

Kimész külföldre, ott indul a buli Németben, hogy 3000 euro, mivel már a minimál is 1500.

A 3000 euró több, mint egy milla és ebből 600-700 ezret simán el tudsz tenni.

De figy, engem különösebben nem érdekel.

Keresd a kifogásokat!;)

2020. jún. 29. 22:41
 25/38 anonim ***** válasza:
100%

Itthon a pékek,gépkezelök 500 ezret keresnek nettóban??

Ez az év vicce!!!

2020. jún. 29. 22:43
 26/38 anonim ***** válasza:
0%
400 Pesten biztos hogy megvan.
2020. jún. 29. 22:46
 27/38 A kérdező kommentje:
#25 akkor nem is kell külföldre menni ha itthon is meg lehet keresni a félmilliót egyszerű szakmunkásként:)
2020. jún. 29. 22:47
 28/38 anonim ***** válasza:
86%

Németben 1500 nál többet nem fognak kapni, aztán lakni és enni is kell valahol.

Persze lehet úgy csinálni mint ismerösöm aki kiment anno londonba és 10 éven keresztül dolgozott,4 másik emberrel osztozott egy szobán,bevallása szerint nem élt semmit eladta a fiatlságát és embertelen körülmények között volt,de lett sporolt pénzböl panelja itt,hurrá.

29/38 anonim ***** válasza:
93%

Az a baj, hogy többen baxnak rá azzal, hogy csak úgy kitáncolnak. Nekem nincs lakásproblémám, így nincs is mire kifogást keresnem, de ez nem úgy működik, hogy kihúzza valaki a csupasz valagát, aztán jóság van. Ahhoz is kell 1-2 millió alap, hogy legyen hol lakni, állást keresni, berendezkedni+ ügyintézés. Nagyon ritka az, ami nálam volt, hogy Linkedinen rám írtak egy svéd vállalattól, hogy munkát (sikeres interjú után szállást és a kiutazásom költségeit) ajánlanak... Nyilván egy műszaki és egy természettudományos diplomával és egy igényes referenciával megadatik az embernek az ilyesmi.

Amúgy meg szart lapátolni én sem mennék ki és hagynám itt a családom.

30/38 A kérdező kommentje:
#26 pesti vagyok,a családom az ismerőseim is mind itt laknak Pesten és egyikük sem keres havi 400-at.Többség 200 alatt keres,egy embert ismerek akinek megvan a nettó 300.Annak is úgy,hogy állandó éjszakázik,az éjszakára többet fizetnek,de a szervezete fokozatosan merül ki.
2020. jún. 29. 22:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!