Furcsa szerintetek, ha valaki szívből gyűlöli a helyet ahova született, és az ott élőket is? (Falusi környék)
Nekem maga a gyűlölet furcsa... Fiatal lehetsz még nagyon, legfeljebb tinédzser. Keveset tudsz a világról, pedig kezedben az okostelefon internetkapcsolattal, végtelen lehetőségekkel, csak használni kellene. Tájékozódásra, tanulásra, hogy amikor eléred a megfelelő kort legyen annyi tudás a birtokodban, amivel el tudod érni a céljaidat. Ha vannak...
Magyarországon divat gyűlölni. A fél ország gyűlöli Orbánt, a másik fele meg a másik oldalt.
Én valahogy nem gyűlölök senkit, a tetteket mérlegelem és az adott tettet elítélem, vagy elismerem, de nem gyűlölöm az embert.
Gyilkost, állatkínzót, erőszaktevőt stb. sem gyűlölök, csak azt kívánom élje át ugyanazt százszor, amit ő tett...
A te gyűlöleted a falusi környezet iránt valószínűleg abból fakad, hogy lenézed azokat az embereket, akik körülvesznek, különbözni szeretnél tőlük, talán úgy is érzed, hogy különbözöl tőlük.
Pedig lenézned akkor sem kellene őket...
Ez csak egy dal, de igaza van:
"S ha utad egyszer a végéhez ér, ne felejtsd el, hogy honnan jöttél!"
"Nem az vagy, akinek születtél, hanem akivé magadtól lenni tudsz."
Hajrá!
Szerintem fura
De ha nem ott sz7lettél hanem azért szülttél ott mert bem volt a helyen kórház...mármint melyik helyre gondolsz?
Ahol születtél vagy ahol laksz?vag neked min2 ugyanott van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!