Milyen az elet most Miskolcon?
Figyelt kérdés
Ide kellett koltoznunk es erdekel,ki hogy latja a mostani helyzetet.
Kozboztonsag inkabb..merre nem erdemes menni pl.
2020. jún. 14. 18:26
12/23 anonim válasza:
8-as vagyok.
Én személy szerint mióta megszülettem, szóval 20 éve.
Este általában csak a Centrum környékén és a Fő utcán/Széchenyi utcán szokott lenni nagyobb élet, a lakótelepek csendesek.
13/23 A kérdező kommentje:
Hogy tetszik? Konnyen megszoktad?
2020. jún. 14. 20:16
14/23 A kérdező kommentje:
Munka szempontjabol?
2020. jún. 14. 20:20
15/23 anonim válasza:
Munka? Haaat... Attól függ hova mész. Engem mondjuk lehurrogtak a napokban h h keresetek Miskolcon annyit amennyit, ha még diplomám sincs, csak a szakmában dolgozom. Nyilván itt is az van h kire és a szakmajara mennyire van kereslet. De ez az egész világon így működik.
16/23 A kérdező kommentje:
Pl vendeglatas ami erdekelne..mindig is abba dolgoztam.
2020. jún. 14. 20:31
17/23 A kérdező kommentje:
Amugy akkor ezek szerint nem olyan veszes a helyzet mint anno...ertem ezalatt,hogy nem olyan gettos a kornyek,emberek se...✌️legalabb is en ugy latom,tapaaztalom...
2020. jún. 14. 20:36
18/23 anonim válasza:
Miskolc messze nem olyan veszélyes, mint ahogy elő van adva.
Oké, az Avas egy időben gáz volt, de na.
Nyugodtan le tudsz menni este, nem szól hozzád a kutya se.
19/23 A kérdező kommentje:
Te is netan foldi vagy? Miota ha igen 🙂
Amugy en is ezt tapasztalom..most is itt ahol lakom mar este tiz ota egy embert se lattam,hangoskodas se...ablakom pont egy parkra nez...
2020. jún. 14. 23:32
20/23 anonim válasza:
Amúgy mit értesz az alatt h oda kellett koltoznotok? Munkahelyvaltas?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!