Milyen most Miskolcon az elet?
Milyen most Miskolcon az elet.(kozbiztonsag)..gondolom mar nem annyira huzos mint anno...
Avasi lakotelep erdekelne...esetleg aki ott lakik...
Koszi a valaszt.
Igen en se gondolnam,hogy veszelyesebb mint egy 8 ker vagy egy hos utca..sot kicsivel kevesebb a zuros ember,mint pesten.
Mondtak mar amugy paran,hogy nem kell annyira felno a helytol...
Azert meg erdekel a velemenyetek✌️
Nem Miskolcon lakom, de odajárok egyetemre, és elég sokat mászkálok a városban (-tam, míg be nem zárták...)
Lényeg, hogy ha mindenképp avas, akkor vagy az I.ütem, (Középszer út), ez talán a legforgalmasabb, vagy a III.ütem (Ifjúságtól felfelé, a kilátó környéke), ez csendes, nyugis, kihalt környék.
A II.ütemet (Avas városközpont környéke) kerüld, ott sok a lepra rész (Felsőruzsin környéke), meg a proli, illetve kisebbségi.
Koszi a valaszt..itt is csak max olyan van,hogy 2 kutyas kutyaja osszekap (multkor is pont volt ilyen)..amugy az Afonyas utcaba lakom...de szerintem se gaz mint regen...🙂
Azert johetnek az infok..
✌️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!