Nem tudom mi legyek "ha nagy leszek", eddig fogtechnikuson gondolkodtam de Miskolcon nem valószínű, hogy indul? SOS
17/L
Sajnos abban a szörnyű helyzetben vagyok, hogy sosem volt semmife elképzelésem a jövőmmel kapcsolatban. Aztán végre gyúlt egy fény, amelynek a szüleim is megörültek, hogy végre magamtól kezdeményeztem valamit. Ez volt a fogtechnikus...a gyakorlati hely költségét még csak csak megoldottuk volna, viszont Miskokcon nem túl esélyes, hogy indítanak az elkövetkezendőkben ilyen irányzatú "nevelést". Legközelebb pedig lehet, hogy csak Debrecenben vagy ki tudja merre lenne...viszont én nem szeretnék Miskokc és környékéről elkerülni, ha nem muszáj és most már végképp nincs lövésem mihez kezdjek a különböző tesztek sem segítenek lényegében semmit sem.
A fogtechnikuson elsősorban azért gondolkodtam mert megvolna hozzá a kézügyességem és ha jó szakember lennék esetleg a későbbiekben, még egész jól is keres még hazai piacon is.
Fogalmam sincs mitévő legyek...nincs valakinek valami ötlete?
Ezer hálám annak aki normálisan válaszol és nem csak leszól. :)
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!