Miért kell számítógépes játék közben ordibálnia az éjszaka közepén a szomszédnak?
Ezen jót nevettem :D Remélem nem rólam van szó .
Sajnos ez ilyen . Nem lehet mit tenni vele . Lehet azért is hangos , mert egy gamer fejhallgató van rajta . Aztán ez miatt , nem tudja korlátozni a saját hangerejét . Legalább is nálam ez az egyik ok :D Gondolom ha hangosan bulizna vagy filmezne . Az sem tetszene . Ez a panel lényege . Hallod a szomszédok mozgásait . Fogadd el .
Ohh és tényleg idegesítő amikor megaláz"PistikeHun2009 " egy videójátékban ......
A gamerek nagy resze tud normalisan viselkedni.
Csak van par neveletlen idiota, aki ordibal, mert nem tud vesziteni/csapattagkent jatszani.
5ös addig jàr a korsó a kútra mig el ne törik😀
Csak mondom,egy szomszédcsere esetén lehet nem lesz üvöltés éjjel😀
Nálunk is van egy ilyen idiota aki éjjel is ezt műveli.
Nem tartott sokáig,csendhàboritás.Az új szomszéd ràhivta a rendőröket nem is egyszer.
Neaggódj azóta olyan mint a kisangyal😀Egy hangja sincs
Ha tetszik ha nem,mások is laknak körülöttünk.A legtöbb ember éjjel aludni szeretne.
Sokáig toleráltuk mi is,gyávák voltunk nem intézkedni.
Hát megtette más,de jól tette,végre füldugó nélkül aludhatok.
Kihívod rá kétszer a rendőröket, aztán majd abbahagyja
(112
-Segélyhívó, jó estét
-Jóestét, Pistike vagyok, a fölöttem lévő lakásból kiabálást, sikoltozást és fura zajokat hallok, féltem az idős párt.
....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!