Építhetek 2,2 méter magas kerítés, hogy a szomszéd ne leskelődjön át hozzám?
Teljesen teli kerítést szeretnék, fa mintás trapézlemezből.
Tehet ellene bármit is?
Nagyon rosszul érzem magam a saját portámon, ha látnom kell a gonosz, rosszindulatú szomszédomat a kert végében...Eddig szép tuják voltak ott de a szomszéd átnyúlt és legallyazta csont kopaszra mint a 10 db tuját..Az volt az indokat, hogy nem éri a nap a kertjét. (megnéztem és reggel 7kor tényleg nem, de olyankor a házunk is árnyékol kivel alacsonyan van a nap.)
Na de elegem van belőle, úgyhogy fel akarok húzni egy magas kerítést az ő kerítése elé vagy 20 cm-re. Feljelenthet miatt, vagy lehet bármi gondom belőle, ha neki nem tetszik?
Ha a te területeden húzod fel, és úgy értelmezem, hogy igen, akkor nem tehet semmit a kapálózáson kívül.
Viszont biztos, hogy ennyi pénzt és energiát bele akarsz fektetni? Az ilyen aljadékok megoldják hogy továbbra is átlássanak.
Nekünk pl. nem levágták, hanem mérgezték a tujákat, addig locsoltak át, míg kiszáradt az összes...
Onnantól kezdve rendszeresen láttam a fejét, gyakran kéretlen tanácsokat is osztogatott hogy mit hogy csináljunk a kertünkben...
Nagyon várom hogy kihaljon...
Tarts néhány idegbeteg kutyát, nem mer majd átnyúlkálni, ha szétcibálják a kezét, lehet, akerítés közelébe se megy majd. Plusz én pár vörör gyomirtot is átlocsolnék neki.
Nekünk is volt pofátlan szomszédunk. Volt egy meggyfájuk, aminek néhány ága átlógott a kertünkbe. Nem érték el, ezért a kölykök átmásztak a kerítésen a kertünkbe, egy nagy tállal és vidáman szedegették a meggyet. Ezt meglátva nagyanyám letördelte, levágdosta a meggyfa hozzánk átnyúló ágait meggyestől, mindenestől és átdobta az ő kertjükbe, hogy most már nyugodtan szedhetik. Mivel nem értettek a dologból és a későbbi években is átmásztak a meggyért, addig locsolta nagyanyám át hozzájuk az ultrás vizet, hogy a fa kipusztult, igy nem ugráltak át többet a kertbe. Az ilyenekkel csak így lehet :D
Én nem vagyok kíváncsi erre az ősemberre.
Ja persze csak azért veszek egy kutyát..XD
Gyomírtó sem jó, az a fasz biztos feljelentene, nincs nekem időm bíróságra járni.
Hát ha valaki az én kertembe nyúlt volna át és gallyazta volna le a tujáimat, nem tette volna zsebre, amit kap! Mi a jó fenéért nem jelentetted fel?? Ez birtokháborítás, nehogy már még ő akarjon téged feljelenti!
És igen, építhetsz, a saját telkeden belül olyan kerítést csinálsz, amilyet akarsz, semmi extra nincs abban, hogy 2,2 méteres. De én biztos előtte még "meghálálnám", amiért tönkre vágta a tujákat. Büdös bunkó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!