Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Jogosan szólt a szomszéd?

Jogosan szólt a szomszéd?

Figyelt kérdés

A lépcsőházunkba mágneszáras kapu van, olyan hogy nem kell becsukni, magától becsukódig és be is zár. Egyik nap elromlott a zár. Nem foglalkoztam vele, majd a megcsinálják, máskor is volt ilyen. Általában az öregek szólnal a közösképviselőnek. Pont egy másik lakóval jöttem haza, és szólt, hogy ha látom hogy nem csukódik be, akkor be kell nyomni. Hát mondom biztos nem fogom nyomogatni az ajtót, majd megcyinálják. Hát nehogy már ő akarja megmondani mit csináljak, mi jogon szól egyáltalán, nem az apám.... es nem is volt öreg, olyan 50-es a fickó.

L/24

2020. jún. 3. 15:49
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
99%
Igen, jogosan szólt, senkinek nem hiányoznak az illetéktelen behatolók, legyen szó akár betörőről, akár csövesről. Amúgy meg ne légy ki ha én nem, főleg, hogy egy ajtó benyomása nem akkora feladat.
2020. jún. 3. 15:54
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Most ahelyett hogy benyomod az ajtót felháborodtál és megkérdezted gyakorikérdések.hu n? kérdésre válaszolva szerintem jogosan szólt hogy ne legyen nyitva.
2020. jún. 3. 15:55
 3/26 anonim ***** válasza:
96%
Ha egy ilyen kis mindennapos jelentektelen aprosag miatt irsz ide, akkor vagy fogyatekos vagy, vagy rohadtul unatkozol.
2020. jún. 3. 15:57
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
Jogosan szólt, és szerintem nem bántani akart vele, te viszont nem kéne, hogy ezért felkapd a vizet.
 5/26 anonim ***** válasza:
97%
Rinya nincs, ajtó benyom, lenni felnőtt.
 6/26 anonim ***** válasza:
98%
Fú, hogy te milyen idegesítő lehetsz. :D Igen, jogosan szól. Ha pont a te lakásodba megy be valaki illetéktelen, és ellopja a sminkkészletedet meg a ruháidat, akkor meg ki lennél akadva.
2020. jún. 3. 16:00
 7/26 anonim ***** válasza:
95%
Neked is szólnod kellett volna a közös képviselőnek. Minél többen beszólnak, annál hamarabb kész.
2020. jún. 3. 16:01
 8/26 anonim ***** válasza:
96%
Jogosan szólt! Ha ezt magadtól nem tudod, és még neked áll feljebb hisztizni, csak szánni tudlak!
2020. jún. 3. 16:02
 9/26 anonim válasza:
97%
Egyébként szerintem te is jelezhetted volna a problémát a közös képviselőnek, illetve tényleg nem olyan nehéz ám becsukni egy ajtót. Ahogy más is írta, ha épp a te lakásodba törnek be amiatt, hogy nem csukod be az ajtót, akkor meg majd megy a rinya, hogy miért nem lett megcsinálva...
2020. jún. 3. 16:04
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk folyamat van, hogy csak behajtják a kaput, pedig annyira biztonságos lenne mindkét oldalról, és tényleg csak be kéne húzni.
2020. jún. 3. 16:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!