Jogosan szólt a szomszéd?
A lépcsőházunkba mágneszáras kapu van, olyan hogy nem kell becsukni, magától becsukódig és be is zár. Egyik nap elromlott a zár. Nem foglalkoztam vele, majd a megcsinálják, máskor is volt ilyen. Általában az öregek szólnal a közösképviselőnek. Pont egy másik lakóval jöttem haza, és szólt, hogy ha látom hogy nem csukódik be, akkor be kell nyomni. Hát mondom biztos nem fogom nyomogatni az ajtót, majd megcyinálják. Hát nehogy már ő akarja megmondani mit csináljak, mi jogon szól egyáltalán, nem az apám.... es nem is volt öreg, olyan 50-es a fickó.
L/24
"Hát nehogy már ő akarja megmondani mit csináljak"
Te szerencsétlen, csak megkért arra, hogy csukd be normálisan az ajtót, most mi a frász bajod van ezzel? Ahhoz képest, hogy 24 vagy, mint valami 65 éves mindenen morgó öregasszony, úgy viselkedsz.
Nem jogos a felháborodásod.
Akkor is mérges lennél az idősebb pasira ha a nyitott ajtón besurranó tolvajok a Te lakásodat rabolnák ki?
"Hozzám nem törnének be, mert zárni szoktam a lakásajtóm."
Szerinted eddig a világban csak olyan helyre törtek be, ahol nyitva volt az ajtó? Te tényleg ilyen buta vagy?
Én egyszer hasonló szituációba voltam, elromlott a zár, szóltak, hogy zárjam be. Gondoltam lábbal lazán megoldom, erre kiszakadt az ajtó, aki jött utánam azt pedig fejbe kúrta az ajtó, legurult a lépcsőről. Ezután mentőt kellett hozzá hívni én meg ültem 1 évet 8 napon túl gyógyuló sérülés okozása miatt.
Szóval tapasztalatból mondom, hogy inkább hagyd nyitva, de ezeket a mágneszáras szarokat idegből nehogy becsapd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!