Jogosan tettem a szomszéd "ajtója" elé?
Figyelt kérdés
Kedves szomszéd beton kerítése tavasszal kidőlt. 1 hete megcsinálták újra, de ahol eddig fából volt, most oda egy vas kaput tett, amit ő ki tud nyitni, úgy derült ki hogy vasárnap se szó se beszéd, szépen kinyitotta és átjött locsolni a betonját... még csupán köszönni is elfelejtett. Szóltam a férjemnek beszéljen vele, fogalmam sincs hogy sikerült-e de én a régi kutya házat ahoz az ajtó elé toltam hogy ne jöjjön át. Ma is próbálkozott mert meg lett locsolva de átjönni szerencsére nem tudott.2017. júl. 10. 15:32
1/3 anonim válasza:
Jogosan,mivel az a te telked és oda tolod a házat ahová akarod. Kérhet engedélyt a te telkedre belépésre ha kerítést akar locsolni vagy festeni vakolni, de hogy kaput épít be és kénye kedve szerint jár ki -be ahhoz semmi joga nincs. Ezt nyugodtan el is lehet neki mondani és ha pampog akkor megmondani neki hogy kamerát raktál ki és fel fogod jelenteni ha magánlaksértést továbbra is folytatja.
Hogy fizikailag a telekhatáron épült kapun át jön, vagy átugrik rajta, az lényegtelen.
2/3 anonim válasza:
Naná, hogy jogosan, sőt teljesen jogosan jelented fel, ha csak úgy átmászkál hozzátok.
3/3 anonim válasza:
Amúgy "kreatív" a szomszédod, még ha nem is értem, hogy ezt hogy a francba képzelte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!