Az egyik szembeszomszédom elkezdett füvet nyírni, pedig ünnepnap van. Kihívhatom a rendőrséget, vagy ezzel nem foglalkoznak?
Figyelt kérdés
2020. jún. 1. 09:55
31/41 anonim válasza:
Nem személyeskedés, csupán egy halvány remény... :_D
32/41 A kérdező kommentje:
Ha névtelen bejelelentéssel hívom ki a rendőrséget, nem tudják ki volt. Azt is hihetik, hogy a kertszomszédjuk, vagy a hátsó szomszédjuk. De mindegy, tárgytalan.
2020. jún. 1. 12:13
33/41 anonim válasza:
aztán ha véletlenül a rendőrök elpöttyentik, akkor úgy jártál.... Annyira nem lehetsz világtalan, hogy a telefonszámodat nem rögzítik, ahonnan bejelentést teszel! Onnantól kezdve pedig fél perc alatt megvagy!
34/41 anonim válasza:
Elég büntetés vagy nekik te
A kocsifeljáródat meg kerítsd be, ha magánterület
35/41 anonim válasza:
hagyjátok szegényt..ő úgy döntött, hogy fél óra fűnyírás miatt tönkre teszi a saját napját, bemószerolja a szomszédot és munkát ad a rendőrségnek..
36/41 anonim válasza:
Ugye kereszteny vagy, es a krisztusi szeretet neveben erzed ezt punkosd vasarnap?
37/41 anonim válasza:
nálunk órákig nyírják a füvet, ha fél óra lenne,xarnék bele én is...majd te se gúnyolódsz, ha így lesz nálad is
38/41 anonim válasza:
Nálunk is épp füvet nyír valaki, a szomszéd gyerekei folyton visítoznak, és a másik szomszéd nagy családi banzájt tart a teraszon.
Hát..most mit mondjak..? idegesítő, de annyira azért nem zavar..:D
39/41 anonim válasza:
Én azt a szerencsétlen labdácskát jobban sajnálom, mint téged.
40/41 anonim válasza:
amúgy nem értem mért nézi ilyen hülyének a szomszédot, ha valaki rájukhívja a rendőrt mert füvet nyírtak, az ki más lehetne, mint az a lelkibeteg szerencsétlen, aki bele akar halni egy elgurult labdába?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!